Haberler

Yaşar İpek: Emrah Namusuna Sahip Çıkamadı

Güncelleme:

Şarkıcı Emrah'ın kuzeni Yaşar İpek, katıldığı canlı yayında "Emrah ne ailesine, ne namusuna ne de şerefine sahip çıkabildi" dedi.

Babasından aldığı nafakanın yetersizliğinden dolayı baklavacıda asgari ücretle işe başlayan Tayfun Erdoğan, konuk olduğu '2.Sayfa' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Babası Emrah'ın kendisini hastaneye götürerek akli dengesi yerinde raporu aldığını aldığını ileri süren Tayfun Erdoğan "Mirastan feragat etmem için 99 bin TL verdiler. Emrah'ın babam olduğunu 5-6 yaşlarımda öğrendim. Kabul edene kadar babam benimle hiç ilgilenmedi. 3 yıl önce yakın görünmesinin sebebini reklam olarak görüyorum. Babamdan gereksiz yere hiç para istemedim. Babam hiç yanımda değildi Mezuniyet törenime bile gelmedi" dedi.

Programa Emrah'ın kuzeni Yaşar İpek de telefon katılarak ünlü şarkıcıyı sert bir dille eleştirdi. Zamanında Emrah'ın ailesinin evlerini ellerinden aldıklarını ileri süren İpek, "Emrah için zamanında çok mücadele verildi. Ancak o geldiği yeri koruyamadı. Her fırsatta kötü bir çocukluk geçirdim diyor. Yok öyle bir şey. Emrah ne ailesine, ne namusuna ne de şerefine sahip çıkabildi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yaşar İpek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title