Haberler

    Survivor'da Ogeday sakatlığı sonrası kendini test edecek

    Güncelleme:

    Survivor yarışmacısı Ogeday, sakatlığı sonrası parkurda kendini test edeceğini söyledi. Oyunlarda şansızlık yaşadığını belirten Atakan ise performansının iyi olduğunu ancak oyunun kendisini sevmediğini söyledi. Dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı. Haftanın eleme adayları Avatar Atakan ve Merve Aydın oldu.

    Sakatlığı sonrası parkurda kendini test edeceğini söyleyen Ogeday, "Tedaviden geldim. İşe yaradı, yaramadı bunu parkurda göreceğim. Bir iğne olacağım. İğne sonuç olarak orayı tedavi etmeyecek, sadece biraz uyuşturacak belki. Kimse oynamamı istemiyor ama bana kalırsa bir şekilde oynayacağım." dedi.

    'OYUN BENİ SEVMİYOR'

    Son dönemde oyunlarda şansızlık yaşadığını belirten Atakan, şu ifadeleri kullandı:

    İkinci oyunda, benim yine uğursuzluğum; bu şansızlığım, üstümdeki müsibet, kara bulutlar devam ediyor. Aslında performansımda bir problem yok. Performansım iyi, hızlı geliyorum, bir şekilde iyi atıyorum ama oyun beni sevmiyor.

    Şöyle düşünüyorum; Bazen daha ileriye sıçramak için gerilmek gerekiyor. İnşallah o geriye çekilmelerden birisindeyimdir.

    OGEDAY OYUN SONRASI FENALAŞTI

    Atakan'la çıktığı yarışmada galip gelen Ogeday oyun sonu kendini yere bıraktı. Sakatlığın verdiği ağrılarla yerde kıvranan Ogeday'ın yanına hemen takım arkadaşları gelerek yardım etmeye çalıştı. Ogeday doktor müdahalesiyle anca kendine gelebildi.

    Merve ve Damla ise parkurda düşerek kısa süreli sakatlık yaşadılar.

    Nagihan, kaybettiği bir oyun sonrası kendini yere atarak, kalp krizi geçireceğim diye ağladı.

    DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

    Dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, 12-7'lik skorla Mavi takım karşısında galip geldi.

    ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

    Haftanın en kötü performansını gösteren Avatar Atakan üçüncü eleme adayı, konseyde Mavi takımdan en fazla ismi çıkan Merve Aydın dördüncü eleme adayı oldu.

    Eşleşmeler ise Merve - Aleyna ile Özgür - Atakan şeklinde gerçekleşti.

    Merve aday olduktan sonra, açıklama yapmak istemedi, Acun Ilıcalı Merve'ye sebebini sorduğunda ise 'Size sonra söylerim' yanıtını aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı konseyden Merve hariç herkesi kamplarına uğurladı.

    Konseyde başbaşa kalınca Merve Acun Ilıcalı'ya, yeni kurallardan dolayı aday olamasına sitem etti.

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    Merve Aydın Magazin Spor Güncel Haberler

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

    İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek?
    Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

    Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title