Haberler

Paraya Para Demeyen Ağaoğlu Yine Çıtır Sevgili Yaptı

Güncelleme:

İş adamı Ali Ağaoğlu daha önceleri de defalarca yakalandığı gibi yine kendinden yaşça çok küçük olan esmer bir güzelle samimi şekilde görüntülendi.

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek'te bir mekandaydı. Ağaoğlu'nun yanında esmer bir güzel vardı.

ADI BENDE SAKLI

Muhabirler "Yanınızdaki hanımefendinin adı ne?" diye sorunca iş adamı gülerek "Adı bende saklı çocuklar." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (159)

DURUMA GÖRE:

Evet...Normal insanlarda olunca Çocuk Gelin, Paralı olunca Çıtır Sevgili!

53
1
yanıtYanıtla
memetMobil-ANDROID:

Al Ak Partiden ihaleleri, ye çıtırlarla. Oh ne güzel hayat

43
4
yanıtYanıtla
456:

ali abey iyi kız guzelmıs hemen otelıne kapat bır guzel vucudunun olcusunu al sana kolay gelsın

37
1
yanıtYanıtla
Dadaş:

Az önce 3 ay önce evlenen jandarma komandonun şehit haberini okudum. Daha 24 yaşında çok yakışıklı Aslan gibi bir delikanlıymış. Allah pna rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Birilerinin sevgilileriyle alemlerde zevk Sefa içinde yaşantısı, diğerlerinin daha hayatının başında hayatını vermesi. Ne acı bir ironi

37
0
yanıtYanıtla
terbiyesizMobil-ANDROID:

o kizlar daha en fazla 20 yasinda sen 50 nin uzerindesin utanmalisin bence

30
3
yanıtYanıtla
avşar:

akp nin zengin

9
24
yanıtYanıtla
ErdemMobil-ANDROID:

Yaninda dedesi gibi kalmissin. Hic utanma arlanma yok mu?

32
0
yanıtYanıtla
çağatay Mobil-ANDROID:

ülkemin en tipsiz erkeği Akp lilerin abisi kankalari para olunca böyle oluyor

25
6
yanıtYanıtla
metin-x:

Türk halki uyanmasi lazim . . . AKP kendine göre bir düzen kurdu. . . . Taseronculugu cikarip kendilerine 5000 zengin kisi yaratti . . . bu kisilerle zorla AKPye oy verdiriyorlar istedigi gibi zorla miting alanlarina götürüyorlar AKPye oy vermeyenleri isten atiyorlar. . . . . yani 5000 kendine itaat eden bu zengin kisilerle seksen Milyon türk halkini Koyun gibi güdüyorlar uyanin bu düzene bir son verin. .

9
21
yanıtYanıtla
lazogluMobil-ANDROID:

bu insan gibi yaratikla ayni sehirde dogdugum icin utaniyorum

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title