Haberler

Maçta Fenalaşan Kaleci Korkuttu

- Maçta fenalaşan kaleci korkuttuBALIKESİR - Balıkesir Körfez Amatör Lig'de Adaspor ile Edremit Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada, Adaspor'un kalecisi Kazım İlkbahar, kas kasılması sonucunda fenalaşarak Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

- Maçta fenalaşan kaleci korkuttu

BALIKESİR - Balıkesir Körfez Amatör Lig'de Adaspor ile Edremit Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada, Adaspor'un kalecisi Kazım İlkbahar, kas kasılması sonucunda fenalaşarak Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şehit Hamdibey Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmayı ev sahibi yeşil-sarılı ekip 4-0 kazanarak, ligin bitimine haftalar kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Çekişmeli geçen ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın da şeref tribününden izlediği karşılaşmanın 90. dakikasında, Adaspor'un 26 yaşındaki kalecisi Kazım İlkbahar bir anda yere düşerek fenalaştı. Hemen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği genç sporcunun önce kalp krizi geçirdiği tahmin edildi.

Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sporcunun kas kasılması nedeniyle rahatsızlandığı öğrenilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Edremit Devlet Hastanesi Edremit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title