Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hiç istemedikleri ve beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'de Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hiç istemedikleri ve beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor maçının senaryosunu bir haftadır futbolcularıyla çalıştıklarını ve sadece defans yapıp bir puan almak için gelen bir takıma karşı oynayacaklarını bildiklerini söyledi.

Bu göre hazırlandıklarını ve iyi oynayıp istedikleri golleri de bulmalarına rağmen kendilerine yakışmayacak şekilde goller yediklerini ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Bize yakışmadı, iki kere öne geçtiğimiz bir maçı berabere bitirmememiz gerekiyordu. Bu maçla ilgili kendimizi sorgulayacağımız çok şey var. Çok üzgünüz, maçta inanılmaz bir taraftar ve atmosfer vardı. Maçın sonuna kadar sahada isteyen ve kazanmak adına her şeyi yapan bir takımımız vardı. Aslında sonlarda da çok hak etmiştik ama istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Yapacak bir şey yok, bir an önce çarşamba günü oynayacağımız kupa ve pazar günü oynayacağımız lig maçına hazırlanacağız."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise iki takımı göstermiş olduğu güzel mücadeleden dolayı tebrik etti.

Maçta rakibe çok fazla pozisyon vermediklerini ve sadece duran toptan iki gol yediklerini aktaran İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Elazığspor kazanması halinde kendisini üst tarafa atacaktı. Biz de kazanmış olsaydık üst tarafları düşünmeye başlayacaktık. Bu anlamda iki takım açısından önemli bir maçtı diye düşünüyorum. Deplasmanda Elazığspor'a karşı aldığımız beraberlik bizi üzmedi ancak kazansaydık daha da mutlu olurduk."

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Altıparmak Elazığspor Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title