Haberler

Maçı İzlemek İçin TRT'yi Açan Taraftarlar, Televizyon Başında Çıldırdı

TRT, daha önce LASK Linz - Beşiktaş maçını yayınlayacağını açıklamıştı mücadeleyi izlemek için TRT'yi açan izleyiciler belgesel yayınını görünce çılgına döndü.

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Avustura temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi takip etmek için TRT'yi açan taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğradı.

KARŞILARINA MAÇ YERİNE BELGESEL ÇIKTI

Televizyon karşısına geçen taraftarlar maç yayını beklerken karşılarına belgesel yayını çıkınca çileden çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, TRT'nin Twitter hesabını mesaj yağmuruna tuttu. Maçın başlamasından 10.dakika sonra TRT alt yazısında "Beşiktaş-LASK Linz maçı birazdan başlayacaktır" ifadesi yer aldı. Bu ifadeden kısa süre sonra maç yayını başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

LASK Linz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

deparkus:

ne çıldırıyosunuz maç karınmı doyuruyor ülkeyi mi kurtarıyor millete ne hayrı var belgesel seyredin kafanıza üç beş bilgi girsin demiş TRT helal olsun doğru yapmış yanlışlıklada olsa

37
32
yanıtYanıtla
SADECE KONUŞUN:

Belgesel karın doyuruyor da biz mi bilmiyoruz, yok öyle ise ben her gün 5 -6 belgesel izliyeyim, ama genel de tercihim hayvan belgeselidir, senin gibi davarları izlemekten pek keyif alıyorum.

yanıt13
yanıt2
drjohnfire:

sen git kanal 7 de hint dizisi izke hadi canım burası sana göre değil

yanıt7
yanıt8
yazık lan size:

Arkadaşlar, Trt burada son dakika da olsa kurtarıcı olarak devlet olarak devreye girmiştir, neyini eleştiriyosunuz ki??D -Smart ın ilk maçta rakip takıma fahiş fiyat çekmesinden kaynaklanan adamların da bizimkilere fahiş fiyat çıkarması olayınan ibaret. . ama işte milleti düşünmeyen D smart kendine olunca almam maçı olur biter demiştir. . . Trt ise ülkenin bu saçmalıkta rezil olmaması adına son saatlerde devreye girmiş imkanlar olabildiğince maçı vermeye çalıştı. . . Alkışlayacağınıza eleştirmek. . . .

28
14
yanıtYanıtla
Hayri:

Dandik takımlarla dandik maç.dandik takımı bile yenemeyen sözde büyük takım Beşiktaş.

20
17
yanıtYanıtla
DİDİ:

büyük falan değil sadece beşiktaş değil digerleride sıradan hiçbiri bir avrupanın sıradan takımı bile değil imkanlar ölçüsünde isimleri profesyönel aslında amatörler ancak futbolunu bitirmiş yabancı sporculara dünya döviz ödeyen paralarına servet katan enayi taraftar kisvesi altındaki insanları kullanan ticari kurumlar.

yanıt6
yanıt2
Siyah Beyaz:

vardara östersundasdasdas elenenlerin taraftarı mı bunu diyor hahaahaha

yanıt6
yanıt1
Alp:

Diğerleri ne yaptı? Geçen yıl ilk turda elendikleri vardar ve Östersundstan takımlarını ilk defa geçen yıl duymuştum.

yanıt5
yanıt0
Ccc:

Ne güzel belgesel izliyorduk.Beşiktaş maçını kim izler.Ruh yok takımda özetine bile bakmadım.

18
11
yanıtYanıtla
27:

ilk okulda sınıfta 40 kişiydik. 23 galatasaraylı 17 si fenerli bjkyi tutan yoktu.

yanıt2
yanıt3
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title