Haberler

    Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı

    Güncelleme:

    Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigi Bryant'ın helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Ronaldo, paylaşımında "Kobe ve kızı Gianna'nın ölümünü duymaktan büyük bir üzüntü yaşıyorum. Kobe, gerçek bir efsaneydi ve birçok kişiye ilham vermişti. Ailesi, arkadaşları ve kazada hayatını kaybeden tüm insanların ailesine başsağlığı diliyorum. Huzur içinde yat efsane" sözlerini kullandı.

    RONALDO İLE AYNI TWEETİ ATTILAR

    Bu tweetin ardından eski futbolcu Luis Figo da Kobe Bryant için bir paylaşım yaptı. Ancak Figo'nun tweeti, Cristiano Ronaldo'nun tweetiyle bire bir aynıydı... Cristiano Ronaldo ve Luis Figo, aynı reklam ajansını kullanmıyor. Sosyal medya kullanıcıları ise Figo'yu 'copy-paste' yapmakla yani 'çalmakla' suçladı.

    Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı

    Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Kobe Bryant Luis Figo Twitter Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Memleketim:

    Habere bak Allah asikina. Dünya ne hale kaldi. Yok calmis. Yok aynisi. Memleket''im besik gibi sallaniyor hala ders almiyorsunuz. Bize elin gevurunun paylasdigindan. Bizene elin gevurunun ölümünden. Filistin''i yok etme gayreti icinde elin gevurlari biz hala yalakalik yapma cabasindayiz.

    7
    4
    yanıtYanıtla
    corci:

    bak bak bak. . showa bak allasen. . o zaman kapatsın adamlar koca siteyi, sadece deprem haberleri yapılsın. . ayrıca senin ne işin var bu haberde

    yanıt4
    yanıt8
    IZMITLI:

    ya birader ben Izmitte sabit maasla gecinmeye calisan isine esine cocuklarina bagli bir adamim, BANANE FILISTINDEN BANANE YETER YA BANANE ????

    yanıt11
    yanıt13
    Adsız Sansız:

    Kardeş, senin dertlerinle dertlenmek zorunda mı başkaları? nasıl bir bencillik bu? banane senden, sanane benden. Senin için mi dünya sahnesine indik ahmak herif.

    1
    7
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title