Haberler

Liverpoollu Fabinho'nun evi, şampiyonluk kutlamaları sırasında soyuldu

Güncelleme:

Brezilyalı futbolcu Fabinho'nun evi, Liverpool'un şampiyonluk kutlamaları sırasında soyulurken, birçok değerli mücevherin ve yıldız futbolcunun aracının çalındığı bildirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Fabinho'nun evi, şampiyonluk kutlamaları sırasında soyuldu.

Merseyside polisinden yapılan açıklamada, takımının şampiyonluğunu kutladığı sırada 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun evine giren hırsızların mücevherleri ve garajdaki otomobili çaldıkları kaydedildi.

Liverpoollu Fabinho'nun evi, şampiyonluk kutlamaları sırasında soyuldu

Otomobilin daha sonra Wigan bölgesinde terk edilmiş halde bulunduğunun belirtildiği açıklamada, soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Premier Lig'de 30 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Liverpool, çarşamba günü Chelsea ile oynadığı ve 5-3 kazandığı maçın ardından Anfield Stadı'nda düzenlenen törenle kupasını almıştı.

İNGİLTERE'DE YILIN FUTBOLCUSU HENDERSON

İngiltere Futbol Yazarları Birliği (FWA), Premier Lig şampiyonu Liverpool'un kaptanı Jordan Henderson'u yılın futbolcusu seçti.

FWA'dan yapılan açıklamaya göre, 30 yaşındaki İngiliz futbolcu, 500'den fazla gazetecinin katıldığı oylamada rakiplerini geride bırakarak yılın futbolcusu seçildi.

Liverpoollu Fabinho'nun evi, şampiyonluk kutlamaları sırasında soyuldu

Henderson'u oylamada, Manchester City'den Kevin de Bruyne, Manchester United'dan Marcus Rashford, takım arkadaşları Virgil van Dijk ve Sadio Mane takip etti.

Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Henderson, 4 gol attı.

Kaynak: AA / Spor

Liverpool Haberler

500

Yorumlar (2)

Mero:

Sadece onlarmi kutuluyacak zaferi Birak calanda kutlasin !

0
0
yanıtYanıtla
evde mucevher mı olur koy bankaya sakla:

evde mucevher mı olur koy bankaya sakla sızınkı de mantık mı? eve hırsız daha kolay gırer bankaya o kadar kolay gıremez akıl var mantık var 150 bine kadar sanırım mevduat temınat altında, 1500000 e kadar 10 tür bankaya parayı dagıt sakla oralarda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title