Haberler

Lille taraftarından Yusuf Yazıcı yorumu: Hayal kırıklığı

Güncelleme:

Fransız kulübü Lille, sosyal medyasında taraftarlarından milli yıldızımız Yusuf Yazıcı'yı bir kelimede anlatmasını istedi. Paylaşıma gelen yorumlarda Yazıcı için "Hayal kırıklığı", "Kral" gibi kelimeler kullanılması dikkat çekti.

Lille, resmi Twitter hesabından belirli aralıklarla futbolcularını paylaşıp taraftarlarından onları bir kelimeyle tanımlamalarını istiyor. Bu etkinliğin son misafiri ise milli yıldız Yusuf Yazıcı oldu.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir Lille forması giyemeyen Yusuf, Fransız taraftarlardan hem iyi hem kötü yorumlar aldı. Milli futbolcumuz için yapılan yorumlarda "Hayal kırıklığı", "Kral", "Hüsran", "Savaşçı", "Kayıp" kelimeleri dikkat çekti.

Lille taraftarı, Yusuf Yazıcı'nın hayal kırıklığı yarattığı düşüncesinde

TÜRKLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Paylaşıma Türk futbolseverler, Lille taraftarından daha çok ilgi gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Twitter Haberler

500

Yorumlar (3)

Blade:

Yine bir husran daha , cenk gibi ondan oncekiler gibi. Tugay , Nihat biraz da Arda disinda zaten Avrupaya gidip te iz birakan kimse olmadi. Bu bizim ligimizin futbolulumuzun anlayisimizin dandikligini gosterir

2
2
yanıtYanıtla
ss:

bu eleman abdulkadır olmadan oynayamaz altın ikililerdi birlikte gitmeliler her klube ezer geçerler takımları fizikleri güçlenince

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Emeklemeden koşmaya kalkmak böyle bir şey heralde.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title