Haberler

Lille formasıyla ilk golünü atan Burak Yılmaz, Fransız basınında manşet oldu

Güncelleme:

Lille'in evinde Nantes'ı 2-0 yandiği maçta Burak Yılmaz'a yapılan penaltıda golcü oyuncu topun başına geçti ve Lille kariyerindeki ilk golü attı. Karşılaşma sonrasında Fransız basını milli futbolcuyu manşetlere taşıdı.

Fransız basını, Lille formasıyla ilk golünü atan Burak Yılmaz'ın performansını konuşuyor.

Lille ile 5. maçına çıkan milli futbolcu Nantes karşısında 2-0 kazanılan maçın 87. dakikasında penaltıdan golünü attı. Burak böylece, Lille kariyerinde golle tanışmış oldu.

"TÜRK OYUNCU AFFETMEDİ"

Fransızlar, mücadelenin ardından Burak Yılmaz'ı manşetlere taşıdı. Lequipe maç haberinde, "Appiah, Yılmaz'ı ceza sahası içinde düşürünce Türk oyuncu bunu affetmedi" ifadesini kullanırken, Footmercato ise detaylı maç analiz haberinde, "Burak Yılmaz 87. dakikada atığı golle takımını rahatlattı" dedi.

Burak Yılmaz ile Jonathan David arasında yaşanan uyumsuzluğa dikkat çeken France Football da "Burak Yılmaz ve Jonathan David arasında yaşanan uyumsuzluğa rağmen Lille yoluna devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

"OFSAYT YILMAZ"

Fransız taraftarlar geçtiğimiz hafta Marsilya maçının ardından Burak Yılmaz'a "Ofsayt Yılmaz" lakabını takmıştı.

Bir taraftar, ilk 40 dakikada 5 kez ofsayta yakalanan ve takımda maç boyunca ofsayta düşen tek futbolcu olan Burak için, "Bence Burak Yılmaz, Türkçe'de ofsayt demek" yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Nantes Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (10)

12345:

KÖRÜ BIRAKSAN KOKLAYA KOKLAYA GOLÜ ATAR BU BOŞ TENEKE TARİHE GEÇTİ

12
14
yanıtYanıtla
EMRE BELEZÖĞLÜ:

Burak kardeşim tebrik ediyorum milletin boş lafına kulak asma bende interdeyken herkes boş boş konuşuyordu barcelona beni isterken kız arkadaşım yuzunden gidemedim boşver sen

1
6
yanıtYanıtla
rüştü reçber:

siz yokken ben vardım

yanıt0
yanıt0
cengiz ünder:

Sizin devriniz bitti. .

yanıt0
yanıt0
Burak Yalmaz:

Tamam abi

yanıt0
yanıt0
ARDA TURAN:

Ben barcelona da oynadım inanmıyosan al silahı vur beni

yanıt3
yanıt1
umut:

Penaltıdan gol atmış manset olmuş

1
2
yanıtYanıtla
bosver:

cok sukur 1000 sukur

3
0
yanıtYanıtla
KOROGLU:

Ne demiş basın penaltıyı başka kimse atamazdımı demiş

0
1
yanıtYanıtla
El Cevap:

Penaltidan 8 Sutuna man?et Ne haber ama osuruktan domdom kur?unu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title