Haberler

Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı

Güncelleme:

Beşiktaş'tan ayrılarak Fransız ekibi Lille'in yolunu tutan Burak Yılmaz, siyah-beyazlılar için veda mesajı paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak, formayı giymeden de aynı hisleri yaşayacağını söyledi.

Burak Yılmaz ile ilgili geçtiğimiz günlerde Lille'den teklif aldığına dair haberler çıkmış ve golcü futbolcunun siyah-beyazlılardan ayrılma süreci bu haberler sonrasında başlamıştı. Burak, geçtiğimiz günlerde başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşerek bonservisini istemişti.

Bu gelişmelerin ardından siyah beyazlı yönetim alacaklarından vazgeçen Burak'a gitmesi için izin vermişti.

VEDA MESAJI YAYINLADI: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kartal'ın bugünkü antrenmanında takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşarak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılan milli yıldız, sosyal medyadan da ayrılığı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yıldız golcü, "Bu duyguyu hissetmek için Beşiktaş'ta oynamama gerek yok. Dışarıdan da, geçmişte olduğu gibi aynı hisleri yaşayacağım. Herkese teşekkür ederim" ifadeleriyle veda mesajı yayınladı.

Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (6)

Erkan:

Rezil oyuncu ne diye alirlar

2
7
yanıtYanıtla
BJKLİ:

TÜRKİYE LİGLERİNİN EN KREATİF KALİTELİ GOLCÜSÜ. AVRUPA DA BİLE BURAK AYARINDA ÇOK AZ FUTBOLCU VAR. GİTMESİ VE BAŞARILI OLMASI DİĞER TÜRK FUTBOLCULARIMIZ AÇISINDAN DA ÇOK ÖNEMLİ

6
3
yanıtYanıtla
Ömer Ertem:

Giddiğine çok sevindim oynadığı maçlarda agresif hareketleri hakemlere hakaretleri hiç hoş değildi ve kendisine çok bu hareketlerinden dolayı göz yumuluyordu ve diğer gençlere kötü örnek oluyorudu, yurt dışındada böyle devam ederse zaten bu macerası erken biter yinede başarılar dilerim.

4
2
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Şu anda Türkiye nin en iyi ve etkili oyuncusu idi. Umarım kendini fazlaca yerlere atmadan oynar klasını gösterir. Çünkü orda bu yere düşmeleri pek yemezler. İyi şanslar Burak

4
0
yanıtYanıtla
ÜST DÜZEY:

Burakın Beşiktatan ayrılmasına zerre kadar üzülmedim zaten bu takıma yeniden dönmesine sevinmemiştim

1
1
yanıtYanıtla
kartal:

cenk tosun gibi olacagını düşünüyorum ama yinede başarılar dilerim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title