Haberler

Levent Tüzemen: Yasayı Değiştirelim, Talisca Milli Takımda Oynasın

Güncelleme:

Gazeteci Levent Tüzemen, Talisca'nın A Milli Takım forması giymesi için Türkiye Futbol Federasyonuna çağrı yaptı.

Brezilya Milli Takımı'nın izlemeye aldığı Talisca için TFF'ye sürpriz bir çağrı geldi. Tecrübeli gazeteci Levent Tüzemen, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın Türk Milli Takımı'na alınması gerektiğini söyledi.

Sabah yazarı Tüzemen'in gündem olan o açıklaması şöyle;

"TALISCA'NIN LOBİ GÜCÜ YOK"

"Brezilya Milli Takımı'nda oynamak için üst düzey oyuncu olmak yetmiyor, ciddi bir lobi ve menajer desteği gerekiyor. Talisca bu yetenekleriyle Brezilya Milli Takımı'nı hak ediyor. Eğer Giuliano çağrılıyor, Talisca davet edilmiyorsa bunun tek açıklamasının lobi gücü olmadığını söyleyebilirim."

"5 YILLIK SÜREYİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ"

"Aurelio Türk vatandaşı olup Milli Takım'da görev yaptı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Talisca ile bir görüşme yapıp 'Türk Milli Takımı'nda oynar mısın?' teklifini getirmeli ve gerekirse özel şartlar oluşturarak Milli Takım'da oynama hakkını kazanmasını sağlayacak bekleme süresini geriye çekmeli. Yani 5 yıllık bekleme süresini bir kanun maddesi ile değiştirebiliriz."

"AVRUPA'DA BÖYLE OYUNCULARI KAÇIRMIYORLAR"

"Almanya, İtalya, Fransa gibi ülkeler bu tür yetenekli oyuncuları ellerinden kaçırmıyorlar. Buna en son örnek Beşiktaş'ta oynayan Pepe'dir. Aslen Brezilyalı olan futbolcu, yıllardır Portekiz Milli Takımı'nda oynuyor."

Brezilya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Talisca, henüz A takım düzeyinde forma şansı bulamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Levent Tüzemen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (17)

Melo:

milli takımıda gavurlarla doldurmaya hakkınız yok. .

7
8
yanıtYanıtla
BilirKişi:

Ondan Sonra Yerli Oyuncu Yetişmiyor Diye Ağlayın Zırlayın Kalkın Biraz Anadolu Takımlarını Gezin Ne Taliscalar Var Bizde de bir Görün Zamanında Nerde Torpilli Velet Varsa Topçu Yaptınız Azcık İnsaf !!

8
3
yanıtYanıtla
VOLKAN DEMİREL 1:

Beni alın

5
6
yanıtYanıtla
KEKOVALI HACI:

SENİMİ ALSINLAR SENİ NE YAPACAKLAR TURŞUNUMU GURSUNLAR LEN SENİN TURŞUNA SİRKE YETMEZ BREHH

yanıt2
yanıt0
siyah beyaz:

la adam zaten brezilya milli takımında oynuyor durduk yere boş gündem oluştturmayın biz daha tolgayı oynatamıyoruz bide brezilya milli takımından oyuncu mu alıcaz

6
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

oynar mı o adam milli takımımızda brezilya dururken. ki önümüzdeki yıl muhtemel iki büyük ligden birine gidecek.

5
2
yanıtYanıtla
yunus can 29:

Ya sen ne saçma bir adamsın be.

2
5
yanıtYanıtla
hakikat:

talisca muhtemelen bu yaz brezilya milli takımı ile rusyaya gidecek 10 numara bölgesinde rakipleri oscar ve guliano , normalde tartışmasız oscar giderdi ama adam 2 sene de çöktü guliano sanmıyorum taliscayı çağırırlar çağırmazlarsa da 1 sene daha kalırsa 3 senesi olur milli takıma katılabilir.

5
1
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Son derece dogru cook iy olur

4
1
yanıtYanıtla
tüh sana:

miill ve yerli olmayan bir spor yazarı

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title