Haberler

Lecce, Burak Yılmaz'ı almak için İstanbul'a geldi

Özkan Doğan, Lecce yöneticileri ile Beşiktaş kulüp binası girişinde görüntülendi. İtalyan ekibi Lecce, Burak Yılmaz transferi için Özkan Doğan aracılığıyla siyah beyazlı ekibe tekliflerini iletti.

Menajer Özkan Doğan, Lecce CEO'su Mauro Meluso'nun teklifini kulübe iletirken, Beşiktaş Yönetimi ile toplantı yapıldı.

İtalya'nın Lecce Kulübü, Burak Yılmaz'dan vazgeçmiyor. Serie A ekibi yöneticilerinin bu transferin gerçekleşmesinde en büyük kozları menajer Özkan Doğan.

LECCE YÖNETİCİLERİ BEŞİKTAŞ KULÜP BİNASINDA

Daha önce İtalya'dan Sneijder'i, Mario Gomez'i ve Eto'yu getirdigi için İtalya'da güçlü bağlantıları bulunan ve bu konuda güven duyulan isimlerin başında gelen Özkan Doğan, Lecce yöneticileri ile Beşiktaş kulüp binası girişinde görüntülendi.

Lecce Yönetimi Burak için İstanbul'a gelirken Beşiktaş ile görüşüp tekliflerini iletti. Özkan Doğan ve Lecce CEO'su Mauro Meluso ile Alessandro Alberti Beşiktaş Yönetimi'ne Burak konusunda ırsarlı olduklarını belirtip resmi tekliflerini sunarken, golcü futbolcuya da 34 yaşında olmasına rağmen 3 yıllık mukavele teklifi yapılacak.

BEŞİKTAŞ BIRAKMAK İSTEMİYOR AMA 34 YAŞINDAKİ FUTBOLCUYA 3 YILLIK TEKLİF CEZBEDİYOR

Lecce, 2,5 milyon euro net maaş teklif etmeye hazırlanırken Beşiktaş Kulübü golcü ismi bırakmak istemiyor. Ancak edinilen bilgilere göre Burak'ın kulüpten alacakları da bulunuyor. İlerleyen yaşında 3 yıllık garanti teklif almak milli futbolcunun bu transfere sıcak bakmasına sebep oluyor.

BEŞİKTAŞ'A 1,5 MİLYON EURO

Lecce'nin Beşiktaş'a önerdiği bonservis bedeli ise 1,5 milyon euro. İstanbul'da yapılan görüşmede İtalyanlar Burak'tan asla vazgeçmeyeceklerini bildirirken bir kaç gün içinde bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

Lecce, Burak Yılmaz'ı almak için İstanbul'a geldi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Özkan Doğan Beşiktaş Lecce Haberler

500

Yorumlar (13)

VEZİR:

ALIN GIDIN PARADA ISTEMIYORUZ:)))

7
11
yanıtYanıtla
BJK:

1, 5 milyon euro''ya orta bacağını belki verebiliriz inşallah bjk böyle komik bir fiyata satmaz burağı

10
2
yanıtYanıtla
BAZILARI ŞÖYLE DER:

BURAK AVRUPANIN ÜST DÜZEY OYUNCULARINDANDIR.

5
5
yanıtYanıtla
girilmez:

ver 30 milyon avro al git

1
8
yanıtYanıtla
Ahmet Kural:

1, 5 nedir ya? Ver 6 Milyon Euro, al götür.

2
4
yanıtYanıtla
ALİ:

İŞİN ACIKCASI LECCEDE ÇOK GOL ATAR LECCENİN AMACI LİGDE KALMAK BURAK ATACAĞI GOLLERLE BUNU SAĞLIYACAKTIR

3
2
yanıtYanıtla
Ast:

Kral sakin gitme

1
0
yanıtYanıtla
seyit sarı:

işin içinde para varsa bjk çoktan satmıştır zaten boyd aldıklarına göre burak gitmiştir , burağı yönetim göndermiştir tepki çekmemek için bjk bırakmak istemiyor sözü kronik yalanlardan sadece birisi q7 , dorukhan , adriano takip edecektir dağılışı yeterki dişe fokunacak bir para göstersinler, sonra nemi olacak ? bu sene oynayan genç jenerasyondan öne çıkanlar seneye paraya çevrilecekler , sönük şampiyonluklardan uzak beşiktaşa gerçek bjk lı eller uzanacaktır sezon değil , sezonlar hebaya gebe.

0
1
yanıtYanıtla
SARI SEYİT:

külübün borçları bitmesini istiyorsan bunlar olacak, yaşı 30 geçmiş futbolcylarla bu iş genç yetenekleri alıp parlatacaksın hem külübe hem ülke ekonomisine faydan olacak, dışardan ne kadar işe yaramaz para etmez adamları alıyoruz, BURAK, Q7. MEDEL, ADRİANO, CANER BUNLAR TAKIMA FAYDASI YOK PARA EDERKEN GİTSİNLER SENEYE ELİMİZDE PATLARLAR

yanıt0
yanıt0
HIRSIZIN YERİNİ DOLDURUN ARTIK:

ERİK SORGA '' yı getirin ESTONYA '' dan oğlan 20 yaşında 165 maçta 141 gol atmış 350 BİN EURO . Beşiktaş Burak''ı falan aramaz.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title