Haberler

Lazio, Vedat Muriqi için 20 milyonluk teklifle İstanbul'a geliyor

Güncelleme:

Lazio, Tottenham'ın da çok istediği Kosovalı forvet Vedat Muriqi için gözünü kararttı. İtalyan basını, hayatın normale dönmesi sonrası sportif direktör Igli Tare'nin, 20 milyon euroluk teklifle İstanbul'a geleceğini yazdı.

Bu sezonun ne zaman biteceği bile belirsiz. Ancak Vedat Muriqi, için şimdiden yarış kızıştı. Yıldız futbolcunun menajeri Haluk Canatar, Arnavut kökenli Muriqi'in, kültürel bağlar nedeniyle İtalya'ya sıcak baktığını söyledi. İngiliz basını ise Mourinho'nun çok istediği 25 yaşındaki oyuncu için Tottenham'ın cazip bir teklif yapacağını yazdı. Ancak Lazio'nun Vedat Muriqi'i kaptırmaya hiç niyeti yok.

TARE EN BÜYÜK KOZ

İtalyan basınında çıkan haberlere göre mavi-beyazlılar, salgın sonrası hayatın normale dönmesiyle birlikte transfer avına çıkacak. Buna göre sportif direktör Igli Tare'nin ilk durağı İstanbul olacak. Haberlerde, pazarlık konusunda uzman olan ve Doğu Avrupa ile Türkiye pazarını yakından tanıyan Arnavut sportif direktör, Lazio'nun en büyük kozu olacak.

TALEP 25 MİLYON EURO

Igli Tare'nin, Fenerbahçe ile yapacağı görüşmede masaya 20 milyon euroluk teklifle oturacağı öne sürüldü. Fenerbahçe Yönetimi'nin Muriqi için bonservis talebi 25 milyon euro. Tottenham'ın da resmi teklifte bulunmasıyla birlikte yıldız futbolcuyu isteyen takımların bu rakama çıkması bekleniyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tottenham İstanbul Lazio Haberler

500

Yorumlar (12)

LAZIO:

Bu adamdan haberimiz bile yok. 2 ön sivri dişi var ve sol ayağı var diye 20 milyon € verecek değiliz. Asılsız haberdir. İlk ve son teklifimiz 7 milyon €.

2
11
yanıtYanıtla
Windy:

Tamam anlaştık getirin parayı alın

yanıt2
yanıt0
serdar:

lazio lu yöneticilerin haberi yoktur belki söyleyiverin istanbul''a gelemezler. :)

4
9
yanıtYanıtla
Gri Saçlı Adam:

Yaw nasıl geliyorlar yüzerek mi ? Hava seferleri, karayolu kapalı ?

9
2
yanıtYanıtla
isyankar:

yazıyı gözünle okusaydın görürdün. Hayatın normale dönmesinden sonra diye yazıyor.

yanıt8
yanıt1
eskici:

sol bacağı 20 yapar

5
3
yanıtYanıtla
yenici:

zati sol bacağı için 20 veriyolar, ama anlaşma 21 milyon dolar ilk satıştan  pay olarak yapıldı. hayırlı olsun.

yanıt0
yanıt0
AT YALANI................:

YAV HE HE

2
5
yanıtYanıtla
Kenan:

ZORUNAMI GİTTİ NE SODA İÇ HAZIMSIZLIĞA İYİ GELİR

yanıt1
yanıt0
CAN DEP:

Virus mirus ama miletin akli hala yerinde..miletin akliyla dalga gecmeyiniz lüften bu adama degil 20 milyon 5 milyon verseler fenev takla atar..

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title