Haberler

Ethereum Vakfı'nda Yaprak Dökümü Devam Ediyor

Güncelleme:

Ethereum Vakfı'ndan Dankrad Feist ve Justin Drake, bağımsız olarak EigenLayer projesine danışmanlık yapacaklarını duyurdu. Bu durum, kripto para dünyasında büyük bir tartışma başlattı. Feist ve Drake, danışmanlık görevlerini kişisel kapasitelerinde ve Ethereum Vakfı'nı temsil etmeksizin aldıklarını belirttiler.

Ethereum Vakfı'ndan Dankrad Feist ve Justin Drake, bağımsız olarak EigenLayer projesine danışman olarak katıldıklarını duyurdular. Her iki isim de bu pozisyonları kişisel kapasitelerinde ve Ethereum Vakfı'nı temsil etmeksizin aldıklarını belirtti. Bu atama, kripto topluluğunda çıkar çatışması ve şeffaflık konularını tekrar gündeme getirdi.

EigenLayer Danışmanlık Görevinde Yeni Yüzler Feist ve Drake

Ethereum Vakfı bünyesinde çalışan iki önemli araştırmacı Dankrad Feist ve Justin Drake, EigenLayer projesine danışman olarak katılacaklarını açıkladı. Bu gelişme, kripto para dünyasında büyük yankı uyandırdı ve Ethereum topluluğunda çeşitli tartışmalara yol açtı.

Feist, sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda, bu görevi kişisel olarak üstlendiğini ve Ethereum Vakfı adına hareket etmediğini vurguladı. Danışmanlık rolüne merkeziyetsizlik ve risklere odaklanarak yaklaşacağını belirten Feist, bu nedenle EigenLayer hakkında farklı görüşlere açık olduğunu ifade etti. Ayrıca, danışmanlık karşılığında önemli miktarda Eigen tokenı aldığını; ancak bunun protokol hakkındaki düşüncelerini etkilemeyeceğini söyledi.

Öte yandan, Justin Drake de kısa bir süre önce benzer bir açıklama yapmış ve EigenLayer'a danışman olarak katıldığını duyurmuştu. Her iki araştırmacı da danışmanlık görevlerine başlama tarihleri hakkında net bir bilgi vermekten kaçındı.

Bu gelişmeler, EigenLayer ve Ethereum Vakfı arasında olası çıkar çatışmalarına ilişkin endişeleri gündeme getirdi. Ünlü kripto yatırımcısı Jordan Fish, konuya dikkat çekerek Ethereum'un kurucu ortağı Vitalik Buterin'e, Ethereum tabanlı projelerden danışmanlık yaparak büyük miktarlarda gelir elde edilmesi hakkındaki görüşlerini sordu.

Drake, şeffaflığın önemine değinerek tüm danışmanlık gelirlerini Ethereum projelerine yatırım olarak geri döndüreceğini açıkladı. Feist ise böyle bir taahhütte bulunmasa da yeniden yatırım yapmanın riskleri ve faydaları hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Yaprak Dökümü Kripto Para Kripto Para Drake Kripto Yatırım Kripto Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title