Haberler

Kosova-Sırbistan Sınırında Kosova Ve Eulex Polisine Saldırı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Soma İlçesi\'nde Hükümetinin İcraatlarını Eleştirdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Soma İlçesi\'nde hükümetinin icraatlarını eleştirdi.

MHP İlçe Teşkilatı\'nın davetiyle ilk kez Soma\'ya gelen Oktay Vural, çok sayıda partili tarafından ilçe girişinde karşılandı. MHP milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ve Ahmet Orhan\'ın eşlik ettiği Vural, konvoy eşliğinde Soma\'ya girdi. İlçe Başkanlığı\'na giderek partililerle sohbet eden Vural, çarşıda esnafın sorunlarını dinledi. Çarşıda dolaşırken, kapalı dükkanlar dikkatini çeken Vural, bunun nedenini sordu. Çevredeki esnaf da, hükümetin kendilerini bu hale getirdiği ileri sürerek, bir sonraki seçimlerde AK Parti\'ye oy vermeyeceklerini söyledi.

Vural, daha sonra Belediye Salonu\'nda halka hitaben yaptığı konuşmada, özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti hükümetinin yaptığı icraatları beğenmediklerini belirtti. Soma\'da en önemli geçim kaynağının madenler olduğunu, aynı zamanda Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan elektrik santralinin de bulunduğunu kaydeden Vural, bu kadar iş imkanı olmasına rağmen ilçedeki işsiz sayısının çok yüksek olduğunu söyledi. Soma\'da halkın seçimler için baskı altında tutulduğunu ileri süren Vural, "Bu hükümetin icraatlarından biri de zaten bu tür olaylardır" dedi. Valilerin ve kaymakamların da baskı altında tutulduğunu öne süren Vural, "Vali ve kaymakam baskı altında nasıl görev yapabilir? Valileri, kaymakamları kendi partilileri gibi kullanıyorlar" diye konuştu.

Vatandaşın son günlerde bir avuç kömür için çalmadık kapı bırakmadığını savunan Oktay Vural, "Vatandaşım zor durumda bırakılmış. Ben senelerden beri politika yapıyorum. Vatandaşımın bir torba kömüre muhtaç olduğunu AKP hükümeti döneminde görüyoruz. Hükümet önce bu vatandaşı \'ben bu hale nasıl getirdim\' diye kendine sormalı. Ne var ki sayın başbakan ve yandaşları vatandaşı değil kendilerini düşünüyorlar. Onlar gemisini yürüten kaptan misali işlerini yürütüyorlar. Benim emeklim, köylüm ve esnafım perişan. Köylüm traktörünü satmış, icra kapısına dayanmış, borcumu nasıl ödeyeceğim diye düşünüyor. Vatandaş parklarda yol kenarlarında teneke kutuları toplayıp satarak ailesini geçindirmeye çalışıyor" dedi.

\'Açılım\' adı altında çok kötü şeyler yapılmak istendiğini de öne süren Vural, "Bugün Türkiye\'nin huzuru kalmadı. Ailenizin birlik ve beraberliği bozulmak isteniyor. Bunların niyeti şu andaki Türkiye Cumhuriyetini yıkıp yerine kendi kafalarına göre bir cumhuriyet kurmak. Ben buradan onlara sesleniyorum. Irkçılık ve ayrımcılık yapmayın" dedi.

Askerle ilgili olarak son günlerde yaşanan durumlara da değinen Vural, "Benim askerime mühimmat taşıyan kamyonu durduruyor ve ortamı germek için olmayacak işler yapmaya çalışıyorsunuz. Yargıya gereksiz yere suçlamalar yapıyorlar. Yargıyı değiştirmeye çalışıyorlar. Sebebi de kendi adamlarını, kendi yandaşlarını yargının başına koyacaklar ki bu kişileri istediği gibi yönlendirsinler. Çünkü onlarda biliyorlar. Yakın bir gelecekte Türk Adaletinin huzuruna çıkacak ve yargılanacaklar" dedi.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK

ŞEVKET YILMAZ/SOMA (MANİSA), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title