Haberler

Köksal Sadıklar'dan Muharrem Usta İddiası

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlığı döneminde yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, kongre kararı alan Muharrem Usta’nın yeni bir yönetimle devam edeceğini iddia etti.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığı döneminde yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, kongre kararı alan Muharrem Usta'nın yeni bir yönetimle devam edeceğini iddia etti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun 7-8 Nisan tarihleri arasında kongre kararı almasının ardından, yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Trabzonspor'un bir önceki başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, mevcut Başkan Muharrem Usta'nın yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini iddia etti.

Sadıklar, böyle bir ortamda Muharrem Usta'nın gideceğini düşünmediğini belirterek, "7-8 Nisan tarihleri arasında kongre yapılsa bile, mevcut tüzük gereği Aralık 2018'de yeniden bir kongre yapılması gerekiyor. 8 aylık bir dönem için risk alınıp alınmayacağı tartışılabilir. Başkan Muharrem Usta, yönetimini güçlendirerek, tüzük tadilatı yapıp, seçimleri Mayıs ayına çekerse Trabzonspor'un da önü açılmış olur. Herkes ona destek verir ve karşısına çıkmaz" dedi.

Köksal Sadıklar, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

"Başkan Muharrem Usta ile Ankara'da kısa bir süre önce sohbetimiz oldu. Meydanı çapulculara bırakıp kaçacağını düşünmüyorum. Yönetimini güçlendirerek Trabzonspor'a yakışır bir tüzük tadilatı yapacaktır. Borcu 500 milyon TL'nin altına düşürüp öyle gidecektir. Kabul edersiniz veya etmezsiniz, kendisi ülkemizin en saygın iş adamlarındandır. Trabzonspor başkanlığından da saygın bir başkan olarak ayrılacaktır" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Köksal Sadıklar Muharrem Usta Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title