Haberler

Kilis: Kilis'te Lastik Kramponlu Futbolcuların Spor Tutkusu

Kilis'te, Amatör Karşılaşmalarda Yürek Burkan Görüntüler Yaşandı. Amatör Lige Yeni Katılan Yuvuzlusporlu Futbolcular, Lastik Ayakkabılar ile Maça Çıktı.

Kilis'te, amatör karşılaşmalarda yürek burkan görüntüler yaşandı. Amatör lige yeni katılan Yuvuzlusporlu futbolcular, lastik ayakkabılar ile maça çıktı.

Yavuz Sultan Selim'in Mercidabık Zaferi'ni gerçekleştirdiği yer olan Yavuzlu Beldesi'nin takımı Yavuzluspor, bu yıl amatör kümeye katıldı. İlk karşılaşmaları için yüze yakın taraftarları ile birlikte Kilis Şehir Stadyumu'na gelen Yavuzlusporlu futbolcuların, çim sahada oynayacak vidalı kramponları olmadığı için sahaya 2 YTL'ye satılan lastik ayakkabılar ile çıktı. Bazı futbolcular, kendi maçlarından önce oynanan Kilis Belediyespor-Sebatspor karşılaşmasında sahada yer alan futbolcu arkadaşlarından kramponlarını alırken, çok sayıda futbolcu sahaya lastik ayakkabı ile çıkmak zorunda kaldı.

Kilis Amatör Küme'de 3 yıldır üst üste şampiyon olan Polisgücüspor karşısına çıkan Yavuzlusporlu futbolculara, destek vermek için bayraklarını alan Yavuzlu Beldesi sakinleri 90 dakika boyunca mavi beyaz renklerini taşıyan takımlarını desteklediler. Polisgücüspor ile karşılaşmanın ilk yarısında üstün oynayan Yavuzluspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Yavuzluspor, karşılaşmayı 1-1 beraberliğe getirdi. Maçın uzatma dakikasında Polisgücü bir gol daha atınca Yavuzluspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Yavuzlusporlu futbolcuların tüm imkansızlıklara rağmen oynadığı futbol herkesi şaşırttı.

Yavuzluspor Kulübü Başkanı Bekir Mülayim, Kilis'te 2006-2007 Amatör Futbol Ligi'nin başladığını belirterek, "Amatör lige yeni çıktık. Çok eksiğimiz var. Elimizden geldiği kadar takımımızı bir yere getirmek istiyoruz. İmkanlarımız kısıtlı, bu nedenle futbolcularımız, kramponları olmadığı için sahaya mecburen lastik ayakkabı ile çıkmak zorunda kaldılar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title