Haberler

Khabib Nurmagomedov, Mayweather dövüşmesi için teklif edilen 790 milyon lirayı reddetti

Güncelleme:

Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, ABD'li eski boksör Floyd Mayweather ile dövüşmek için 100 milyon dolar yaklaşık 790 milyon lira değerinde teklif telefonları aldığını ama UFC'ye sadık kalmaya kararlı olduğu için bu teklifleri kabul etmeyeceğini söyledi.

Gelecek hafta Justin Gaethje ile yapacağı maç öncesi açıklama yapan Khabib, Floyd'un tüm zamanların en iyi dövüşçülerinden biri olduğunu dile getirdi.

"GAETHJE MAÇINA ODAKLANDIM"

Her ay Orta Doğu ülkelerinde bazı kişilerin kendisini arayıp Floyd ile dövüşmesi halinde kendisine 100 milyon dolar yaklaşık 790 milyon lira teklif ettiğini vurgulayan Nurmagomedov, UFC ile yaptığı sözleşmeye sadık kalacağını söyledi ve şuan tamamıyla Justin Gaethje ile 24 Ekim cumartesi günü yapacağı maça odaklandığını belirtti.

Khabib Nurmagomedov, Mayweather dövüşmesi için teklif edilen 790 milyon lirayı reddetti

"500 MİLYON POUND KARŞILIĞINDA DÖVÜŞÜRÜM"

43 yaşındaki Mayweather, 2017 yılında profesyonel dövüş kariyerini İrlandalı rakibi Nurmagomedov'u yendikten sonra sonlandırmıştı ama daha sonra 500 milyon pound karşılığında Nurmagomedov ve Khabib ile tekrar dövüşebileceğini açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Orta Doğu Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (46)

Emre:

43 yaşındaki Mayweather, 2017 yılında profesyonel dövüş kariyerini İrlandalı rakibi Nurmagomedov''u yendikten sonra sonlandırmıştı ama daha sonra 500 milyon pound karşılığında Nurmagomedov ve Khabib ile tekrar dövüşebileceğini açıklamıştı. Lütfen birdaha okumanizi tavsiye ediyorum. . Nurmagomedov ve Khabib ayni kisidir, 2017de Floyd Mayweatherin rakibi Irlandali Conor McGregordur!

32
0
yanıtYanıtla
cemre:

bide adam mc gregoru yenip kariyerini sonlandırmıştı

yanıt1
yanıt0
N:

Müslüman ve aslında bir avar türküdür Rusya federasyonunda yer alan Dağıstan federal cumhuriyetinde yaşamaktadır. Haber yaparken biraz araştırın lütfen

26
5
yanıtYanıtla
h:

Ulan nerde bir basarili adam gorseniz hemen Turk diyorsunuz

yanıt0
yanıt0
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

GÖZÜM KESMEDİ KORKTUM DEMİYORDA ZATEN BUNDA CESARET OLSA İRLANDALI İLE RÖVANŞI KABUL EDERDİ.

6
21
yanıtYanıtla
PFF:

Yendiğin adam için arkana dönüp bakmasın. Onun İrlandalı ile dövüşmesi için Conor''un herkezi yenmesi lazım. Habip 1 kere yendi güçlü ve korkmadığını ispatladı.

yanıt7
yanıt0
semih:

aslı Türk olan bir çerkez kardeşimize rus yazmışsınız ya Allah belanızı versin adi satılık insanlar

17
7
yanıtYanıtla
TEMEL:

Senin gibi bela okuyan biriyle ayni millette ve ayni zihniyette olmaz o arkadas. Adam rusca konusur rusyaya vergi oder putine sarilir rus bayragi kaldirir. Rus ordusunda gorev yapar. Kim satilik de bakalim.

yanıt2
yanıt2
İrfan çiğdem:

Dostum Türk diyorsunda, bu boksör dagıstanlı moskovada restorant ve kulübü var. Dağıstanlı arkadaşlarım var. Müslüman oldukları için kendilerini bize yakın görürler. Fakat asla Türk olduklarını kabul etmezler.

yanıt2
yanıt1
.........:

bunları döverim la ben çelimsizler

4
15
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title