Haberler

Kemal Ademi, Ronaldo'ya meydan okudu: Hazır olduğumda ondan daha yükseğe sıçrayabilirim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin son gün transferlerinden Kemal Ademi, sarı-lacivertli kulübe gelişini anlattı. 1.98 boyundaki Kosovalı golcü, "Yüzde yüz hazır olduğumda Ronaldo'dan daha yükseğe sıçrayabilirim." dedi.

Fenerbahçe'nin Basel'den kadrosuna kattığı Kemal Ademi, Sabah Gazetesi'ne konuştu. Yönetimden ayrılabileceğini öğrendikten sonra harekete geçtiğini belirten Ademi, "Bu süreçte Fenerbahçe'nin santrfor aradığını duyduk. Kulüp benim menajerlerimle temasa geçti ve çok uzun bir süreç olmadan transfer gerçekleşti" dedi.

1.98'lik boyuyla dikkatleri çeken Kosovalı futbolcu, hazır olması durumunda Cristiano Ronaldo atletizmine gelebileceğini söyledi.

Kemal Ademi, Ronaldo'ya meydan okudu: Hazır olduğumda ondan daha yükseğe sıçrayabilirim

"NE KADAR SIÇRADIĞIMI BİLMİYORUM"

Yükseğe sıçramak için antrenörlerle çalıştığını belirten Ademi, "Ne kadar yükseğe çıktığımı, sıçradığımı bilmiyorum ama yüzde yüz hazır olduğumda Ronaldo'dan daha yükseğe sıçrayabilirim. Kulüpteki antrenörlerle çalışıyoruz. Uzun boyluyum ve hızlı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum, çalışmalarımız sürüyor. Zlatan İbrahimovic (1.95) çok büyük bir oyuncu. Premier Lig'de forma giyen Andy Carroll (1.93) gibi uzun boylu forvetlere göre daha hareketli ve teknik bir oyuncu. Premier Lig'deki uzun boylu forvetleri izlediğimde Zlatan'daki tekniğin onlarda olmadığını görüyorum. Defanslar bu oyunculara dikkat etmeliler. Zlatan'a benzetilmek güzel ancak ben tamamen kendi adıma yapabileceğim en iyi şeyleri hedefliyorum" dedi.

Kemal Ademi, Ronaldo'ya meydan okudu: Hazır olduğumda ondan daha yükseğe sıçrayabilirim

"SAMATTA VE CISSE FANTASTİK OYUNCULAR"

Takım arkadaşları Samatta ve Cisse hakkında konuşan 24 yaşındaki golcü, "İkisi birbirlerine benzeyen santrforlar. Ben ise farklı tipte santrforum. İkisi de fantastik oyuncular ve Premier Lig'de görev yapmışlar. Kendilerinden çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. İdmanlarda onları seyredip, neler öğrenirim diye bakıyorum." ifadelerini kullandı.

Kemal Ademi, kariyerinin devamında vatandaşı Vedat Muriqi gibi bir transfer yapmak isteğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabah Gazetesi Fenerbahçe Basel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

R.T.:

ZIPLARSIN DA NEREYE KONARSIN ORASI BELLİ OLMAZ :))))

9
5
yanıtYanıtla
AFYONLU:

SEN KİMSİNDE KENDİNİ RONALDO İLE KIYASLIYORSUN HER CİĞERİ 5 PARA ETMEZ FUTBOLCU SEN GİBİ BOŞ KONUŞUR

7
5
yanıtYanıtla
1905:

kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan :D

7
3
yanıtYanıtla
SMMM:

ŞAKA MI YA BU. KIYASLADIĞINIZ ADAMIN YERDEN YÜKSEKLİĞİNE Bİ BAKIN İSTERSENİZ AYAKLARININ ALTINDAN ARABA GEÇER.

5
3
yanıtYanıtla
oha:

zıplamak bişey değilde düşeceğin yeri iyi seç ronaldoş

1
1
yanıtYanıtla
Matkap:

Hacı klüp borcu 5 milyar 200 milyon. Yakında hoplatacaklar zaten.

0
1
yanıtYanıtla
Matkap:

Borç olmuş Konya obruğu gibi, zıplasan ne hoplasan Ne?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title