Haberler

Süper Lig ekibi Kayserispor'un ismi değişti

Güncelleme:

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, takımın isminin HES Kablo Kayserispor olacağını açıkladı. Gözbaşı, "Çok zor bir yerde değiliz. Üç maça bakar. Bu takımı düşürmeyeceğime söz veriyorum." dedi.

Kayserispor'un tesislerine, uzun yıllar sarı-kırmızılı kulübün başkanlığını yapan Recep Mamur'un adı verildi. Törende konuşan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Kayserispor'a çivi çakan herkes bizim için çok değerli. Türkiye'nin ilk kadın başkanı olarak yola çıktım. Kayserispor için çalışıyorum ama kentin kenetlenmesi şart. Gün, takıma destek olma, eli taşın altına koyma günüdür." diye konuştu.

Süper Lig ekibi Kayserispor'un ismi değiştiBerna Gözbaşı

"BU TAKIMI DÜŞÜRMEYECEĞİME SÖZ VERİYORUM"

Kayserispor'a faydalı olmadığını düşündükleri futbolcularla kulübü maddi zarara uğratmadan yollarını ayırdıklarını aktaran Gözbaşı, takımın ara transfer dönemine sağlıklı bir şekilde girmesini sağladıklarını belirtti. Gözbaşı, teknik direktör Robert Prosinecki'nin 6 Ocak Pazartesi günü kampa katılacağını ve transfer çalışmalarına devam ettiklerini de kaydetti. Takımın isminin "HES Kablo Kayserispor" olarak değişeceğini vurgulayan Gözbaşı, "Çok zor bir yerde değiliz. Üç maça bakar. Bu takımı düşürmeyeceğime söz veriyorum. Adeta mesaiye gelir gibi buraya gelip ayrılıyorum. Biz yalnız yapamayız, hepinizin desteğini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Recep Mamur Kayserispor Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

Memleketim:

Ayi bali cok bulunca bilmem neresine sürüyormus. Para cokken bol keseden atti cakma yöneticiler simdi dileniyorlar.

6
1
yanıtYanıtla
işte değişim:

Önce , hocalar değişti. Sonra Başkan ve şimdi isim değişiyor. Seneye de Oynadığı Lig değişir.

6
0
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

BENCE İSİM DEĞİŞTİRECEĞİNİZE KADROYU DEĞİŞTİRİN YOKSA KÜMEYE GİDİYORSUNUZ. . .

5
0
yanıtYanıtla
Burcın:

Senın basına sardılar. . . . Ama ellerını yınede cekmıyorlar. . . Sana yazık oluyor . . . Eger bu bır senaryo degılse. . . ?

4
0
yanıtYanıtla
futbol sever:

sn başkanım bu saat ten sonra o söz biraz zor umut bulutu göndermemeliydiniz bilal başaçık ne oldu bence takımın başına yücel ildiz hoca ve ekibi iyi gelir başarılar dilerim

4
0
yanıtYanıtla
BİLAL:

hani istikbal mobilya kayserispordu ne oldu

3
0
yanıtYanıtla
61 KE 271:

BASARILAR BERNA BASKAN

2
0
yanıtYanıtla
Alper:

kayserispor a gelene kadar düşmesi gereken istanbul takimi var ayrıca sivas bulunduğu yeri haketmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Futbolun düştüğü hallere bak.yakinda gaziantep baklava spor.urfa lahmacun spor.adana kebeap spor diye isim değiştirecekler..

0
0
yanıtYanıtla
Bıdoş:

Yürü git kızım hamur yoğur.. Sen ne anlarsın takımdan, Fıtboldan be kadın..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title