Haberler

Kasımpaşa, Ricardo Quaresma ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Kasımpaşa'nın yolunu tutan Ricardo Quaresma, sezonun sona ermesiyle takımından ayrıldı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüze verdiği emekler için kaptanımız Ricardo Quaresma'ya teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'in sona ermesiyle sezonu 43 puanla 10. sırada tamamlayan Kasımpaşa'da önemli bir ayrılık gerçekleşti. İstanbul ekibi, Beşiktaş'tan transfer ettiği Ricardo Quaresma ile yollarını ayırdı.

Kulüpten hem Türkçe, hem de Portekizce bir ayrılık mesajı paylaşırken "Kulübümüze verdiği emekler için kaptanımız Ricardo Quaresma'ya teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Kasımpaşa, Ricardo Quaresma ile yollarını ayırdı

4 GOL KATKISI

Bu sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan 36 yaşındaki Portekizli yıldız, rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Deneyimli oyuncu, Süper Lig'de daha önce Beşiktaş'ta oynarken kariyerinde Sporting, Barcelona, Porto, Chelsea, Inter ve Al-Ahli'de ter döktü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa İstanbul Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

KRAL_32:

DÖN YÜREK YURDUNA KARA KARTAL OLEYYY

16
4
yanıtYanıtla
asdasd:

sensiz kartalın tadı yok

14
3
yanıtYanıtla
erdem:

sivasa gel kaptan

1
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

come to adanademirspor

0
1
yanıtYanıtla
Burak:

Come to Beşiktaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title