Haberler

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Şenol Can oldu

Güncelleme:

Süper Lig'de Kasımpaşa, teknik direktörlük için Şenol Can ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü Süper Lig'e çıkaran ve geçtiğimiz hafta görevine son verilen Şenol Can yine bir İstanbul'da kaldı. Lacivert-beyazlılar ligde 31 puanla, 15. sırada bulunuyor.

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevi için Şenol Can ile anlaşmaya varıldığı bildirildi. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Şenol Can ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz." denildi.

FATİH KARAGÜMRÜK'Ü SÜPER LİG'E ÇIKARDI

Süper Lig'de 31. haftayı 15. sırada kapatan Kasımpaşa'da teknik direktör Fuat Çapa ile yollar ayrılmıştı. Fatih Karagümrük'ü geçen sezon Süper Lig'e çıkaran Şenol Can'ın ise kırmızı-siyahlı ekipteki görevi 15 Mart'ta sona ermişti.

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Şenol Can oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Kasımpaşa Şenol Can Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

GÜMRÜKLÜ:

İnşallah kümeye düşeceksiniz az kaldı paşa

0
0
yanıtYanıtla
D:

Aaaa bu istanbul takımlarını ylyn, onlara kanat germeliyiz deyip en iyi adamını peşkeş çeken adamın takımı değil mi, o zaman beddua etmiştim, inş küme düşersin diye, hadi inş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title