Haberler

Kasımpaşa, Ankaragücü'nü 2-1 Yenerek Liderlik Koltuğuna Oturdu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 4. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, puanını 12 yaparak liderlik koltuğunu Galatasaray'dan aldı.

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Kasımpaşa ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa, 2-1'lik skorla kazandı.

Ankaragücü, 10. dakikada Mustafa El Kabir ile bir penaltı vuruşundan faydalanamadı. Kasımpaşa, 13. dakikada Mbaye Diagne ile öne geçti.

1-0 biten ilk yarının ardından, ikinci yarıda iki takım da birçok pozisyondan faydalanamadı. 85. dakikada Mahmoud Trezeguet, Kasımpaşa'yı rahatlatan golü attı. Thievy Bifouma, 90+4'te attığı golle sadece skorbordu değiştirdi.

MBAYE DİAGNE 6 GOLE ULAŞTI

Kasımpaşa'nın golcüsü Mbaye Diagne ise 4. haftanın sonunda 6 gole ulaştı.

Kasımpaşa, 4'te 4 yaparak 12 puana ulaştı ve milli araya giderken Süper Ligin lideri oldu. Ankaragücü ise 4 puanda kaldı. Kasımpaşa, milli ara sonra Galatasaray'ın konuğu olacak. Ankaragücü ise Akhisarspor'u sahasında ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title