Haberler

Karpuzlu'da İçme Suyu Boruları Değiştirildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmaları kapsamında Karpuzlu’da Milas ve Cumhuriyet Caddelerinde içme suyu borularını değiştirdi, dağıtım kollektörleri yenilendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmaları kapsamında Karpuzlu'da Milas ve Cumhuriyet Caddelerinde içme suyu borularını değiştirdi, dağıtım kollektörleri yenilendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, talimatı doğrultusunda Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Karpuzlu'yu şantiyeye çevirdi. ASKİ ekipleri tarafından 8 bin metrekarelik Milas ve Cumhuriyet caddelerinde tüm abonelerin içme suyu boruları değiştirildi, dağıtım kollektörleri yenilendi. ASKİ ekiplerinin alt yapıyı tamamlamasının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ekipleri 2 caddeyi L biçiminde birleştirdi. 2 bin 700 ton temel malzemesi döküldükten sonra caddeye 2 bin 500 ton ilk kat sıcak asfaltı dökülerek yol trafiğe açıldı. Bu arada iki caddenin tamamının kaldırımları yenilendi.

3 bin 300 metre kare kaldırım yenilemesinin yapıldığı çalışmada yaklaşık 30 personel onlarca iş makinası çalıştı. Caddeye son kat asfaltı atılarak çalışma tamamlandı.

Orta Mahalle Muhtarı Mustafa Erbay büyükşehire teşekür ederek "Yolumuz 20 yıldır aynı şekilde duruyordu. Altyapısı bozuk, içme suyu boruları çürük ve bakımsızdı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ekibinin özverili çalışmaları sonucunda ilk olarak altyapı sorunları düzeltildi, içme suyu hatlarımız yenilendi daha sonra ise kaldırım düzenleme çalışması yapıldı. Şimdi de gördüğünüz gibi sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Halkımız için çok önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Bu vesileyle mahallem ve Karpuzlu adına Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Karpuzlu Tütünlük Mahalle Muhtarı Resul Özen de yapılan hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamasında, "Özlem Başkanımız sayesinde yıllardır özlemini çektiğimiz Karpuzlu merkezde sıcak asfalta kavuştuk" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title