Haberler

Kariyerinde büyük sıçrama yaptı! Igor Tudor, Marsilya'nın yeni teknik direktörü oldu

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray'ı son olarak ise İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran teknik direktör Igor Tudor, Ligue 1'in dev ekibi Marsilya'nın başına geçti. Fransız devi, 44 yaşındaki teknik direktörle 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fransa Ligue 1'in köklü takımlarından Marsilya, Jorge Sampaoli'nin yerini Igor Tudor ile doldurdu.

"MÜKEMMELLİK İSTEYEN KARARLI BİR LİDER"

Kulüpten yapılan açıklamada 44 yaşındaki Hırvat teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Marsilya'nın sahibi Frank McCourt, Tudor için açıklamasında, "Sanırım ihtiyacımız olanı Igor Tudor'da bulduk. Onu kulübümüzde görmekten mutluluk duyuyorum. Tudor, hem futbolcu hem de teknik direktörlük kariyerinde savaşçı bir adam olduğunu gösterdi. Tudor, cesur bir futbol vizyonun sunan, herhangi bir meydan okumadan çekinmeyen, mükemmellik isteyen, kararlı bir lider" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Igor Tudor Marsilya Haberler

500

Yorumlar (2)

Ayhan KURT:

Fatih terim iki yıl onun ekmeğini yedi adamı koyvdurmak için başta selçuk inan vb topçular komplo kurdular Tudor giderken ne demişti cadı abi bitti e Güneş balcıkla sıvanmaz başlıklar bataklıkta olur

5
2
yanıtYanıtla
Erhan Desinger Patativa Selçuk:

Terim zamanında bunun kurduğu takım kadrosundan da faydalandı ,

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title