Haberler

Kardemir Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Aytekin, "Taraftarımızın önünde oynayacağımız Adana Demirspor maçını kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Aytekin, "Taraftarımızın önünde oynayacağımız Adana Demirspor maçını kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz." dedi.

Aytekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum'da 12 günlük 2. etap çalışmalarını tamamladıklarını, kampın çok iyi geçtiğini söyledi.

Takıma izin verdiklerini ve yarın Karabük'te toplanarak ligdeki Adana Demirspor karşılaşmasına hazırlanacaklarını anlatan Aytekin, "İlk maçımız sahamızda. Taraftarımızın önünde. Kamp döneminde 3 hazırlık maçı yaptık. Bu hazırlık maçlarında ayakları yere basan bir takım oluşturduğumuzu görmek bizi mutlu etti. Erzurum kampının ardından izne çıkan takım Karabük'te yarın toplanarak yeniden çalışmalara başlayacak. Taraftarımızın önünde oynayacağımız Adana Demirspor maçını kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz. Bunu yapacak güce ve kaliteye sahibiz." diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Aytekin, "Biliyorsunuz yeniden bir takım kurduk. Bir çok yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda eksik alanlar için transfer çalışmalarımız devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Mehmet Aytekin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title