Haberler

Altay ısrarla "4" dedi ama takım arkadaşları oralı olmadı! O an Karadağ maçına damga vurdu

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Türkiye, 2 farklı öne geçtiği maçta Karadağ'la 2-2 berabere kaldı. 90+7. dakikada serbest vuruştan yediğimiz golde Altay'ın bağırarak ısrarlı bir şekilde 4'lü baraj istemesine rağmen takım arkadaşlarının 3'lü baraj kurması karşılaşmaya damga vurdu.

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 4. maçında Karadağ'la karşılaştı. 2-0'lık üstünlüğü bulduktan sonra tempoyu düşüren A Milli Takım, 2 farklı öne geçtiği maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. 90+7. dakikada serbet vuruştan yediğimiz golde Altay Bayındır'ın baraj isteğinin arkadaşları tarafından gerçekleştirilmemesi dikkat çekti.

SERBEST VURUŞTAN GOLÜ YEDİK

A Milli Takım'ın Karadağ maçında kalesini koruyan Altay Bayındır, karşılaşmanın 90+7. dakikasında konuk takımın kullandığı serbest vuruşta arkadaşlarından 4'lü baraj istedi. Genç kaleci bağırarak ve eliyle 4 işareti yaparak ısrarla sesini duyurmaya çalışsa da bu isteği gerçekleşmedi ve takım arkadaşları 3'lü baraj kurdu. Karadağ'da Radunovic bu serbest vuruşu gole çevirerek maçı 2-2'ye getirdi ve karşılaşmada 1 puana razı olduk.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Qwe Qwe:

Çocuk genç diye dinlemedi bizim profesyoneller. Golü yediler.

79
7
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

senol ve burak cok biliyorlar ya ondan

yanıt5
yanıt0
baklavacı çeto :

hem milli takım bazında hem kulüplerimiz bazında ülkemizde futbolun BİTTİĞİNİ gösteren son güncel tablo ne yazık ki...

39
2
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

ZATEN MİLLİ TAKIM TATİL YAPMA KAMP MERKEZİ.BU DURUM GÖSTERİYORKİ ŞENOL HOCA TAKIMA TAKIM OLMA CİDDİYETİ GETİREMEMİŞ FUTBOLCULAR ARASINDA DAYANIŞMANIN OLMADIĞI HERKESİN KENDİ KAFASINA GÖRE OYNADIĞI BİR MİLLİ TAKIM YARATILMIŞ.BU KAFA İLE MİLLİ TAKIM MAHALLE TAKIMLARINA BİLE YENİLİR.

30
1
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Bunlara verdiğiniz parayı önce eğitime harcayın. Burada Bi tek kaleci eğitimli görünüyor.

23
1
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

Burak artik milli takimda oynamamalı. Zaten zor ataga kalkiyotuz, Burak bu ataklari bol keseden hoyrayca heba ediyor. 18 in icinde ayagina gelen topu bekletmeden tek bir vurusu dahi yok. Son vuruslarda becerikli olmayan bir santraforu (?) Ne diye oynatmakta ısrar edersin ki. Burak rahat pozisyona giren takimlarda oynasin 50 atakta bir gol atar o da atabikirse.

21
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Senin gibi kaliteli birinin öyle kalitesiz takımda ve topçularla ne işin var?

11
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Senin gibi Galatasaraylı yada Trabzonlu olmadığı İÇİN

yanıt5
yanıt4
Sadık Yakar:

Ancak iyi reklam çekersiniz kurban olun filenin sultanlarına 600 bin nüfusu olan adamlar sizden daha sistemli oynadi. Hele şu Şenol zar-t i kesinlikle beyni yanmış saçma sapan oynatıyor

10
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

senolun günesi söndü artik tat vermiyor basari yok 3 macta 8 gol yedi senol ugurcan burak 0 puan cekerek eklendik -adam olsa istifa ederdi - acilen yilmaz vural gelsin daha iyisi gelene kadar sergen olabilir vs

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title