Haberler

Ünlü Futbolcu Kaka, Kariyerine Son Noktayı Koydu

Güncelleme:

Brezilya tarihinin en önemli oyuncularından Kaka Leite, 35 yaşında futbola veda etti.

Brezilya'nın önemli oyuncularından Kaka Leite, futbolu bıraktığını açıkladı.

Kaka Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hayal ettiğimden çok daha fazlasıydı. Teşekkür ederim. Şimdi yeni serüvenler için hazırım." ifadelerini kullandı.

ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTI

Milan'da forma giyerken 2007'de "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülünü kazanan orta saha oyuncusu, Brezilya Milli Takımı ile 2002 Dünya Kupası'nı elde etmişti.

Son kez ekim ayında ABD'nin Orlando City takımıyla sahaya çıkan 35 yaşındaki oyuncu, ülkesinde Sao Paulo, İtalya'da Milan ve İspanya'da Real Madrid'de top koşturdu. 2014'te o dönem yeni kurulan Orlando City Kulübüne transfer oldu.

Kaynak: AA / Spor

Twitter Milan Kaka Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Xtrrr:

Vay be yaşlanıyoz

8
2
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

tüh daha türkiyede oynucaktın

4
0
yanıtYanıtla
mehmt:

Gelse 2 yıl rahat para kazanırdı. .

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın55 SAMSUNLU:

ya ınsanı fatık terım gını ukalalar delırtır hıc bır buyuk tkım traftarı degım dogdum samsunluyum ve samsunsporluyum ben bu fatıh terım kadar paraı seven allahını sevmeyen bır adanalıdaha gormedım ınsallahda gormem adam parayı herseyden daha cok severmı ya onur parayla alınmaz ama bu asalak onu bıle parayla alacagını sanıyor bak adam cıkdı karsını ımparatorlugun oldu deynekcı bası benım ıcın oylesın hepde oyleydın fatıh efendı desem efendılere hakaret olur asalak en yakısanı buna

0
3
yanıtYanıtla
CİMBOMLuEREN:

Evet çok soğukkanlı usta aktif golcüydü Haci10 hatırladınızmı unutulurmu ve tabiki Aleks son derece uzman pasör ve gölcüydü başarılı futbolcular seneler geçsede adından sözettirir .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title