Haberler

    Antalyaspor, John Benjamin Toshack'la Anlaştı

    Güncelleme:

    Antalyaspor, ünlü teknik direktör John Benjamin Toshack ile prensipte anlaştı. Toshack, daha önce Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

    Beşiktaş'ın eski teknik direktörü John Benjamin Toshack, Süper Lig'e geri dönüyor.

    Trt Spor' un haberine göre Galli teknik direktör, Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Antalyaspor, sezonu Rıza Çalımbay ile açmış, ardından Leonardo Araujo ile anlaşmış, ligi ise Hamza Hamzaoğlu ile tamamlamıştı.

    BEŞİKTAŞ'A 2 KUPA KAZANDIRDI

    69 yaşındaki Galli teknik adam, 1997-99 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırdı. 98'de Beşiktaş'ı Türkiye Kupası şampiyonu yaptı. Toshack yönetimindeki siyah-beyazlı takım aynı yıl Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı da kaldırdı.

    GEREMI VE BALIC'İ REAL MADRID'E GÖTÜRMÜŞTÜ

    1999 yılında Real Madrid'in başına geçen Toshack, Gençlerbirliği'nden Geremi ve Fenerbahçe'den Balic'i transfer ettirmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    John Benjamin Toshack Antalyaspor TRT Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (15)

    hızır idi yunus idi:

    milletle Toshack geçmeyin ya :))

    16
    2
    yanıtYanıtla
    La:

    çok Toshacklı hoca, başarılar

    10
    1
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    FENEVE TOŞAK YAKIŞIR

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Ultra aslan:

    Antalya’yla toschak geçmeyin hırbolar

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Takımsız:

    Artık antalya ile toşak geçilmez

    7
    0
    yanıtYanıtla
    ESESLİ:

    Tövbe estağfirullah o nasıl isim

    5
    2
    yanıtYanıtla
    MURTAZA:

    Antalyaspor yönetimi belli ki akıllanmamış neyse küme düşürürler, finansal fair play cezası alıp akıllandırırlar

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Zafer:

    Antalya toschaklarina toschak katacak bu transferle

    6
    0
    yanıtYanıtla
    ciftlikbank:

    gelırse eger ıyı tatıl yapar emeklılıgı kutlar antalyada toshack yata yata puyur

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ronaldo:

    antalyaspor kaç kişiyle anlaşıyor kardeşim erolla anlaştı diye yazmadınızmı?

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title