Haberler

İzmir'de ekmek ücretlerine yüzde 20 zam yapıldı

Güncelleme:

İzmir'de ekmek fiyatına pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre 200 gram ekmek 1,50 liradan satılacak.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, İzmir Fırıncılar Odasının zam talebi üzerine ilgili komisyonun toplandığı belirtildi.

"200 GRAM EKMEK 1,50 LİRA"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "13 Temmuz 2020 Pazartesi gününden itibaren İzmir'de 200 gram ekmeğin 1,50 liradan, 240 gram ekmeğin ise 1,80 liradan satılmasına karar verilmiştir.

Bu karar, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonunun görüşü ve İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası ile varılan konsensüs sonrası İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından onaylanmıştır."

ÖNCEKİ FİYAT TARİFESİ

İzmir'de 200 gram ekmek 1,25 liradan, 240 gram ekmek ise 1,50 liradan satılıyordu.

Kaynak: AA / Ekonomi

İzmir Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Erhan:

Herşeye zam yapan hükümete ses çıkarmayanlar burada İzmir’i görünce hemen Büyükşehir’i mi suçluyor , komedisiniz

15
21
yanıtYanıtla
HER ŞEY GÜZEL OLACAK:

Herşe yçok güzewl olacak İzmir İstanbul. . bekleyin bu daha başlangıc :)

9
17
yanıtYanıtla
T.c:

Nasılda herşey güzel oldu 20 yıl geriledik resmen herşey barbar durumda

yanıt0
yanıt0
SOĞANCILARRRRRRR:

Patates , soğancılar niyeyse sesleri çıkmıyor :DDD her şey çok güzel olacak dediler zam yediler habire :)))) size müstehak

22
1
yanıtYanıtla
Tago tam 35:

İzmir için sadece izmirli olan konuşsun lütfen. Politika yapmayın. Halâ bazıları anlamış değil !!! Ne olursa olsun izmir hep aynı kalacak. .demokrat ve doğrunun yanında. Kimse merak etmesin biz her şey görüyoruz

5
16
yanıtYanıtla
mert:

gördüğünüzden belli yılladır zerre miktar ilerlemdiniz

yanıt16
yanıt2
İZMİRLİ:

YANLIŞI İZMİRLİ SÖYLEYİNCE DE: ''BEĞENMİYORSANIZ GİDİN''BU KISIR DÖNGÜNÜN SONU NE OLACAK ACABA?

yanıt4
yanıt0
ALİ YILDIRIM:

Az bile olmuş bence daha fazla zam yapsınlar zira müstehak. . .

13
6
yanıtYanıtla
Hasan baysal:

İsdanbul zam istiyor ve zam yapmıyorlar bizim izmir fırıncılar hemen balıklama atlıyorlar

yanıt2
yanıt0
Hasan baysal:

Yazık neye yüzde 20 zam gelmiş insaf be

yanıt8
yanıt3
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title