Haberler

İTO Başkanı Çağlar, Vefat Etmeden Bir Gün Önce Dizide Oynamış

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın ölümü iş dünyasını yasa boğdu. Çağlar'ın dün Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çağlar'ın dün gece saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, sabaha karşı 06:00 sıralarında ise vefat ettiği öğrenildi. Çağlar hastaneye kaldırıldıktan sonra iki anjiyo olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sozcu.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Çağlar kalp krizi geçirdikten kısa bir süre sonra İstanbul Bağcılar'daki Medipol hastanesine kaldırıldı. Başkan'ın yarın yoğun bir programı olduğu öğrenildi. Ayrıca dün Çağlar'ın dün Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

TAHTTA 33 YIL KALDI

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci 'Ulu Hakan' unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han'ın "Payitaht Abdülhamid" hayatının kaleme alındığı dizi TRT1 ekranlarında yer alıyor. Dizide Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemi yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İbrahim Çağlar Bağcılar Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title