Haberler

İspanyollar, Mesut Özil'in Başakşehir'e transfer olabileceğini ileri sürdü

Güncelleme:

Eski günlerinden uzak olan Mesut Özil'in kariyerinin nasıl şekilleneceği konusu tartışılmaya devam ediyor. Son olarak Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın "Çok mutlu değil çünkü oynamıyor. Ama bir sakatlığı da var. Beklememiz ve neler olduğunu da görmemiz lazım" yorumunu yaptığı oyuncu için İspanya'da dikkat çekici bir yazı yayınladı.

İspanya'da yayın yapan AS gazetesinden Pablo Fuentenebro'nun kaleme aldığı yazıda yıldız futbolcunun kariyeri için en uygun takımın Medipol Başakşehir olduğu kaydedildi. Yazıda "Başakşehir kulübü, kıtasal rekabetin zirvesinde bulunan oyunculara ihtiyaç duyabilir. Özil de tarihe ismini altın harflerle yazdırmış bir futbolcu" ifadelerini yer verildi.

"BONUSLAR YARDIMCI OLACAKTIR"

Yazıda Başakşehir'in Süper Lig'de yer aldığı şampiyonluk yarışına dikkat çekilirken İstanbul ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda kulübün elde edeceği gelir, olası transfere etki edeceği söylendi.

"Şampiyonlar Ligi'nden gelecek bonus Başakşehir'in transferi gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır. Türkiye, yeniden önemli biri olması adına ideal bir ortam ve burada tekrar bir yıldız olabilir" ifadesiyle transferin gerçekleşme ihtimalinin Devler Ligi'ne bağlı olduğu belirtildi.

F.BAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Mesut Özil'in adı uzun zamandır Türkiye'de Fenerbahçe ile birlikte anılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Başakşehir Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (6)

CAN DEP:

Takim degil adeta kara para aklama merkezi.. büyük kulupler oyuncilarinin alacaklarini ödüyemezken taraftari sponsorlari dogru dürüst reklam gelirleri olmayan bu takim maddi olarak nasil bu kadar rahat...?

6
2
yanıtYanıtla
Kamil:

Kıskanmayın, sadece puan durumu açıp bakın!

1
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Başka kime gidecek ki gizli paralar akıyor gevşeklere

2
1
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Bu besleme takım sayesinde birileri kara para akliyorlar taraftarı yok aman aman sponsoru yok bu değirmenin suyu nereden geliyor

2
0
yanıtYanıtla
Basaksehirliler:

Hep aynı takımlar şampiyon oluyor. Bu sene başakşehir şampiyon .

0
1
yanıtYanıtla
hihihi:

takım adının ne önemi var canım. alıştık artık. yaşı geçen, çürüğe çıkan, son vurgun için geliyo herkes gibi. zaaaaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title