Haberler

İspanyol basını, Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceğini yazdı

Güncelleme:

İspanyol basını, sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceğini duyurdu.

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan için bomba bir gelişme yaşandı. İspanyol 'Sport' gazetesi, devre arasında Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen 33 yaşındaki oyuncunun, özellikle Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucunda yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı yeniden giyeceğini belirtti.

BONSERVİS OLMAMASI, TRANSFERİ KOLAYLAŞTIRACAK

Koronavirüs sürecinde Turan ve Terim'in yoğun bir telefon trafiği yaşadığının anlatıldığı haberde, Arda'nın mukavelesinin sona erecek olmasından dolayı sarı-kırmızılı kulübün herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olmasının da bu transferi kolaylaştıracağı ifade edildi.

Arda Turan'ın takımda ağabeylik görevi üstleneceği ve özellikle genç oyuncuların takıma kazandırılmasında önemli rol oynayacağı da dile getirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (28)

EYLÜL:

Futbol ardayı bıraktı. . . . . fakat arda bunun farkında değil. . . .

19
1
yanıtYanıtla
buse:

Arda bundan sonra yapacağı tek şey survıvor katılmak. . . acunla ayak tenisi oynasın. onuda beceremez.

17
2
yanıtYanıtla
TKRDĞ:

BARCELONADA DÜZGÜN OYNAMADI , BAŞAKŞEHİRDE 2 SENE BEKLEME KULÜBESİNDE BEKLEDİ. . . . HASTANE BASTI. . ADAM DÖVDÜ. ŞİMDİ FUTBOLAMI DÖNÜYOR. . . . ANCA HALI SAHADA OYNAR.

16
0
yanıtYanıtla
Beyaz:

Acunsporda oynasın

14
0
yanıtYanıtla
hehe:

gelirse üste para versin bu zamana kadar aldıklarına saysın

6
3
yanıtYanıtla
gerçek gsli:

fenerli emre gibi faydalı olu hem ardanın yaşı daha genç çok iş yapar süper transfer olur ilerde de satıp para kazandırır takıma imparator işini biilir cimbomu kuruş zarara uğratmaz güvenimiz tam gözümüz tamamen kapalı emanet ederiz herşeyi

2
7
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Lan şu adamı bi sevemedim gitti

6
1
yanıtYanıtla
iyi:

0 liraya messi alacak halimiz yok ya napalım

5
1
yanıtYanıtla
SMZ:

AAAAAAAA ARDA FUTBOLAMI BAŞLIYOR. . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Bos adam:

Arda koronayi firsata cevirip 2 3 cuval kutu yardim edip göze batmadan gs a yatarak gecisin hesabini yapti. Bekleyin. Sezon sonu gitsede 1 sezon sonra kasimpasa ya da itekaha gs da zorunlu emeklilige yollanir

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title