Haberler

İnşaat Sektöründe Yeni Anlayış! Maketten Satış Yok Tapunu Al, Otur

sponsorlu içerik
Güncelleme:

İnşaat sektöründe maketten satışı değil biten projeleriyle adını duyurmayı hedefleyen Nursanlar İnşaat, "1 hafta içerisinde tapunu al, otur" anlayışı içerisinde çalışıyor.

Nursanlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kıpırtı, "Nursanlar Holding 63 yıldır hizmet üreten ülkemizin sayılı kuruluşlarından biridir. Bizim ana sektörümüz otomotiv. 2007 yılından beri inşaat alanında hizmet üretiyoruz. İstanbul, Kartal'da çok beğeni kazanan projeler ürettik. Bu projeler şimdi bitti ve satışa çıkardık." dedi.

"1 HAFTA İÇİNDE OTURABİLİRLER"

Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kıpırtı, "Projemizde otopark işine çok dikkat ettik. En az 3 katlı otopark var projemizde. Kullandığımız malzemelerin hepsi yüksek kaliteli ürünler. Biz maketten daire satmıyoruz. Bizden konut alacaklar tapusunu alıp 1 hafta içerisinde oturabilirler. Projemiz çok önemli bir lokasyonda. Hem hukuk hem sağlık sektörüne hitap edecek hastane ve adliyeye sadece metrelerce uzaklıkta." ifadelerini kullandı.

"SAĞLAM YAPI, SAĞLAM ŞİRKET"

Süleyman Kıpırtı, "Hem ekonomik olarak sağlam yapıya sahip bir şirketiz. Hem kullandığımız malzeme hem de inşaat olarak sağlam bir şirketiz. Biz bina bittikten sonra satış yapıyoruz Bu yüzden müşterilerimizle bir sorun yaşamıyoruz. 10 kişilik teknik bir kadro ile inşaat alanında hizmet veriyoruz. İşlerimizi taşören olarak devam ettiriyoruz. Holding bünyemizde 6 bin kişi istihdam ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title