Haberler

İlk istifa geldi ama beklenen isim değil! Şenol Güneş'i eleştiren Ersin Düzen TFF'den ayrıldı

Güncelleme:

TFF Basın Danışmanı Ersin Düzen, görevinden istifa etti. Dün 6-1 biten karşılaşmanın ardından Şenol Güneş'i eleştiren düzen, bugün konuyu TFF Başkanı Nihat Özdemir'le görüştü. Görüşmenin ardından Düzen, "Ayrılmamın daha uygun olacağımı söyledim. Sayın Başkan ve yönetime teşekkür ediyorum" paylaşımı yaptı. Şenol Güneş karşılaşmanın ardından sıcağı yaptığı açıklamalarında sürekli 'Şeytan ve 'Düzen' ifadelerini cümlelerinin arasına sıkıştırmıştı.

Ersin Düzen, TRT'deki görevinden sonra TFF'den de ayrıldı. 6-1 biten Hollanda karşılaşmasının ardından Şenol Güneş'i istifaya davet eden Düzen, bugün kendisi istifa etti. Güneş'e yönelik, "Artık Z raporu istiyoruz" hocam göndermesi yapan Düzen, bugün TFF Başkanı Nihat Özdemir'le yaşananları görüştü.

İlk istifa geldi ama beklenen isim değil! Şenol Güneş'i eleştiren Ersin Düzen TFF'den ayrıldı

"AYRILMAM DAHA UYGUN"

Ersin Düzen Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir'e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum" ifadeleriyle ayrılığı duyurdu.

"ŞEYTANİ DÜZEN VAR"

Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından "Şeytani bir düzen var" göndermesi yapmıştı. Güneş ayrıca, "6 ay önce övenler şimdi gitmemi istiyor. Gelmem için yalvarıyorlardı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Ersin Düzen Şenol Güneş Haberler

500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

Pek yakında TRT den de şutlanacaksın Ersin... Az kaldı... TRT payı diye ödediğim paralar senin cebine giriyor ya, boğazında kalsın. bu kadar net!!

65
153
yanıtYanıtla
ERKAN :

adam trt den ayrıldı zaten. çok oldu

yanıt122
yanıt2
Halit Dursun:

yaw antrenörde suc yok seytani düzende suc var tövbe tövbe iyi sacmalamis... ama devam edin senol günesle nasil olsa alisdik dünya kupalarini evden baskalarini izlemeye... ne yani 2002 de birde 1954 de katilmisiz dünya kupalarina ... gitmesekde yani cok büyük bir hayal kirikligi olmaz ... ama karadaga 2-0 dan 2.2 yapiyorsan ve letonyaya karsi 2-0 ve 3-1 öndeykene 3.3 yapiyorsan elesdirilerede acik olmali bir antrenör... sucu basinda buluyor oh ne güzel memleket :) 3.2 milyon euro gelsin cebe :)

3
1
yanıtYanıtla
Veysel :

Türk futboluna siyaset bulaştığı sürece daha biz çok yeniliriz. 5 li çete türk futboluna siyasi destekler sayasinde çökmüş durumda.Nihat Özdemir'in,Yıldırım Demirören'in futbolla ne işi olur demeyin işin ucunda milyon dolarlar olursa maçlarda,hakemlerde satılır,istedikleri takımı şampiyon bile yaparlar.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title