Haberler

İki eski hakem Ahmet Çakar ve Deniz Çoban, F.Bahçe'nin iptal edilen penaltısında hata yapıldığı görüşünde

Güncelleme:

Dün akşam Alanya-Fenerbahçe maçının 26'ncı dakikasında verilip iptal edilen penaltı hakkında iki eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar ile Deniz Çoban, hata yapıldığını belirtti, ancak ikisinin yorumunu ayıran bir fark oluştu. Çakar, "Ofsayttaki oyuncu topa doğru hareketlenip vurmadan önce penaltıya maruz kalırsa, penaltı verilir. FIFA söylüyor. Ağır kural hatası yapılmıştır" dedi. Çoban da, "Kural hatası değil ama protokol hatası yapıldı. Bunu VAR iptal edemez. Karar hakemin olmalıydı" dedi.

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan eski hakem Deniz Çoban, Valencia'nın penaltı pozisyonunda hata olduğunu, bunun kural değil ama protokol hatası olduğunu ifade etti.

İki eski hakem Ahmet Çakar ve Deniz Çoban, F.Bahçe'nin iptal edilen penaltısında hata yapıldığı görüşünde

İşte Çoban'ın ifadeleri:

"Topa vurulduğu anda bir oyuncu şeklen ofsayt pozisyonundaysa ofsayt kabul edilmez. Oyuna müdahale etmesi gerekir. Topa dokunması gerekir. Ya da çok ciddi şekilde kaleciyi ya da rakip oyuncuyu engellemesi gerekir. Burada sadece 'Valencia, savunma oyuncusunun koşu yolunda bulunuyor' diyebilirsiniz. Ama kararı VAR veremez. Hakem verir. Belki de Yaşar Kemal Uğurlu, VAR'da pozisyonu izlese penaltıda ısrar edecekti. Bu çok ciddi bir protokol hatasıdır ama kural hatası değildir.

İki eski hakem Ahmet Çakar ve Deniz Çoban, F.Bahçe'nin iptal edilen penaltısında hata yapıldığı görüşünde

Bu da Ahmet Çakır'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım:

İki eski hakem Ahmet Çakar ve Deniz Çoban, F.Bahçe'nin iptal edilen penaltısında hata yapıldığı görüşünde

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (5)

Uğur Duran:

Kural hatası nedeniyle maç tekrarı olursa; Fener kazandığı 1 puanı da kaybedebilir. bence 1 puana sevinip, hiç sesini çıkarmadan şükretmeli.

20
18
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Eyyamcı Ahmet Çakar ve hakemliği beceremeyip istifa eden Deniz çoban biraz daha eyyam yapında belki ali koç sizi işe alır, fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek için düştüğünüz duruma bak

21
14
yanıtYanıtla
SİNYOR ELNİNO:

3 gün ağlar bunlar şimdi.FİFA'ya kadar giderler maç tekrarını teklif ederler belki penaltıdan maç başlasın yada 3 puan verilmesini bile talep ederler.haberlerde başvuruları çıkar akşama

19
13
yanıtYanıtla
furkan komonovalı :

deniz ÇOBAN doğru düzgün hakem olsaydı şuan hakemlik yapardı bırakın bu işleri Allahın Çobanı

17
14
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Sayın fb liler Şu alavere dalavereye verdiğiniz mücadeleyi futbola verirseniz zaten şampiyon olursunuz

11
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title