Haberler

Iğdır'da Kimliği Belirsiz Caniler, Hayvanlara Kürekle Şiddet Uyguladı

Güncelleme:

Iğdır'da, yaylada su içmek için dereye inen 15 hayvana kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından işkence edildi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, dereye inen 15 büyükbaş hayvana, dirgen ve küreklerle vurdu. Hayvanlar aldıkları darbelerle kanlar içinde kaldı. 3 gebe ineğin yavrusunun öldüğü belirlendi, 3 hayvan da kesime gönderildi.

HAYVANLAR KANLAR İÇİNDE KALDI

Tuzluca'ya bağlı Yeni Yayla bölgesinde, Yavuz Gümüştekin'e ait 60 büyükbaş hayvan, su içmek için dereye indi. Burada, hayvanların 15'ine, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından dirgen ve küreklerle şiddet uygulandı. Kanlar içinde kalan hayvanlardan bazılarının boynuzlarının aldıkları darbe sonucu kırıldığı belirlendi. 3 gebe ineğin yavrusunun öldüğü tespit edildi, 3 hayvan da kesime gönderildi. Durumun bildirilmesinin ardından yaylaya jandarma ve veteriner ekipleri gelerek, tutanak tuttu. Hayvanlara şiddet uygulayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Iğdır'da Kimliği Belirsiz Caniler, Hayvanlara Kürekle Şiddet Uyguladı

Iğdır'da Kimliği Belirsiz Caniler, Hayvanlara Kürekle Şiddet Uyguladı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Iğdır 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (60)

adsız:

allahım insanlara akıl fikir ve vicdan ver. bu insanlğın gidişatı hiç hayırlı değil, sapıttılar. bu nasıl bir insanlıktır.

23
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Bunlarin alayi pkkli hersey beklenir bu yamyamlardan

14
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

allah o hayvanın acısını iliklerinize kadar işletsin inşallah

14
0
yanıtYanıtla
dsadasdDFD:

ALLAHIM SEN BUNU YAPANLARI KAHRU PERİŞAN EYLE

13
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Ne gaddar insanlar var,, bunun hesabini verirsiniz öbür tarafta

12
0
yanıtYanıtla
GREEN:

ÖBÜR DÜNYAYA KALMADAN BU DÜNYADA DA HESAP SORULMALI.

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Simdi sunu iyi bilinki soruyorsunuz neden Kücük cocuklara tecavuz ediliyor da kimse birsey bilmiyor. . iste sapiklar ilk eylemlerini hayvanlarda deniyor. . o yörenin halki bu kisileri bulmali ve kendi coookkk feci cezalandirmalidir. . elleri ayaklari kirilmali BU INSAN KILIFLI YOBAZLARIN. . .

11
0
yanıtYanıtla
BLUEE:

ÇOK DOĞRU HAYVANLARA EZİYET EDEN, İŞKENCE ÇEKTİRENLER İNSANLARA DA AYNISINI YAPAR. BU ZALİMLER ZULÜMLERİNE ÇARESİZ HAYVANLARLA BAŞLAYIP CEZASIZ KALINCA İYİCE AZIP İNSANLARA YÖNELİRLER. HAYVANLARA BUNU YAPAN SAPIKLARA ÖYLE AĞIR CEZALAR VERİLMELİ Kİ DAHA İLERİ GİDEMESİNLER.

yanıt0
yanıt0
ali:

insanlık bazı insanlar için bitmiş hayvanlaşmaya başlıyorlar gittikçe

11
0
yanıtYanıtla
metin:

Ulan bu Ortadoğulular harbi mal evrim geçirmemiş niyetleri de yok gibi

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title