Haberler

Hulk'un "Ben hazırım" paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın forvet hattına transfer etmek istediği Hulk'un son paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı. "Ben hazırım" mesajıyla fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Hulk'un bu paylaşımı, "Gideceği takıma karar verdi" şeklinde yorumlandı.

Beşiktaş'ın transferde 1 numaralı hedef ismi Hulk'tan ilgi çeken bir paylaşım geldi.

Brezilyalı yıldız kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ben hazırım" mesajını yayınladı. Başta Beşiktaş olmak üzere kendisine resmi teklif yapan kulüplerin kararını beklediği Hulk'un üst üste salon çalışması yaptığı anları Instagram hikayesinden paylaşmasından sonra bu mesajı vermesi, "Gitmek istediği kulübe karar verdi" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Beşiktaş'ın yanı sıra Hulk'a ülkesinden Flamengo, Athletic Mineiro ile St. Etienne ve eski kulübü Porto'nun talip olduğu biliniyor.

Hulk'un 'Ben hazırım' paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı

JOSEF'TEN İTİRAF: HULK'U TÜRKİYE'YE ÇAĞIRDIM

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza, dün Instagram canlı yayınında Hulk yorumlarını yanıtladı.

Tecrübeli futbolcu, Porto'da birlikte oynadığı yakın arkadaşı Hulk için, "Hulk benim arkadaşım, gelmesini isterim ama onun menajeri değilim. Onu Beşiktaş'a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız" ifadelerini kullandı.

"HULK TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR"

Hulk'un temsilcisi Nuno Ferreira ise, "Hulk, Türkiye'yi çok seviyor. Ligdeki rekabeti, taraftarın futbola olan tutkusunu çok seviyor. Orada oynama fırsatı oldu ve atmosfere aşık oldu. Önümüzdeki belki birkaç saat, belki de birkaç günde oyuncumla birlikte bir karar vereceğim" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Beşiktaş Türkiye Porto Haberler

500

Yorumlar (11)

gazi yaşar:

Tam bir terminetor yok edici beşiktaşa gelirse gücüne güç katar. taraftarla tam bir uyum içinde olur şarkılar yapılır ferdinaddan daha çok popüler olur. uzun yıllar beşiktaşta adından söz ettirir.

6
0
yanıtYanıtla
YEŞİL DEV HULK:

HAKLISIN KRAL SANA KATILIYORUM İNŞ GELİR

yanıt0
yanıt0
pako:

kaleciler düşünsün

4
0
yanıtYanıtla
gazi yaşar:

Well Come to Beşiktaş

3
0
yanıtYanıtla
gama ışını:

bide heyecan yaratıyor (ben hazırım) filan umarım beşiktaş a gelir

2
1
yanıtYanıtla
ihlas:

yaratmak fiili sadece Allahü teala için kullanılır.

yanıt1
yanıt2
CAN DEP:

Yahu bu Futbol oynuyormu ben gencligimde bunu izliyordum..

0
1
yanıtYanıtla
antirenkli:

gelirse görürsünüz oynuyor mu oynamıyor mu ? LUL

yanıt0
yanıt0
kadir:

abi futbolumuz ne zavalli olmus ya bu adamin agi gitmis bagi kalis abi yapmayin etmeyin safmisiniz safami yatiyosunuz ticaret anlayinizmi kit hem para verin hem tatil yapsin birakin su yabanci futbolcu sevdasini kardesim. alt yapi nerde tembelller siz yetistirsenize bi tane messi siz üretin siz satin Allah buyuk takimlarin baskanlarina akil fikir versin. . . . gerci bunlar hepsi tiyatro bu transferlerin altindada cok sey var ama burda aciklamiyim bunlari.

1
0
yanıtYanıtla
asiktas:

bu HULK denen adam türkiye ye gelmek icin besiktas ona cok güzel bir para ödemesi lazim yoksa Hulk neden gelsin türkiyeye adam vatanina gider kendi vataninda futbol oynar. Türkiye ye gelen yabanci sadece para icin geliyolar TÜRKIYEYI SEVDIKLERI BAHANE UYANIN ÖYLE BISEY YOK Ben besiktasli olarak tabiiki isterim gelsin Besiktasa ama zor adamin kendi vatani ve ikinci vatani porto var öncelikte

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title