Haberler

Hatalı basım 50 lirayı koleksiyonculara satmak isteyen esnaf, teklifleri bekliyor

Güncelleme:

Adıyaman'da cep telefonu sattığı dükkanında müşteriden aldığı 50 lirada '0' rakamının eksik olduğunu fark eden esnaf, paranın hatalı basım oğlunu öğrenince şaşırdı. Şimdi bedel biçmediği hatalı basım para için koleksiyonculardan gelecek teklifi bekliyor.

Adıyaman'da cep telefonu satışı yapan Eyüp Harputluoğlu, bir müşteriden aldığı hatalı basılan 50 lirayı koleksiyonculara satmak istiyor.

Atatürk Caddesi'ndeki iş yerinde cep telefonu satışı yapan Eyüp Harputluoğlu, paraları kontrol ederken 50 lirada '0' rakamının eksik olduğunu fark etti. Paranın sahte olacağını düşünerek kontrol eden Harputluoğlu, hatalı basım olduğunu öğrendi.

"DÜKKANA SERMAYE YAPARIZ"

Hatalı basılan parayı bir müşteriden aldığını ifade eden Eyüp Harputluoğlu, "Başımıza bir olay geldi. Fatura tahsilatı yapıyorum, müşteri gelip gittikten sonra paraları düzeltirken bir parada sıfır olmadığını fark ettim. Sahte olduğunu düşündüm, parayı incelediğimde sahte olmadığını gördüm. Televizyonlarda görmüştük, koleksiyoncular falan bu paraları alıyorlarmış, hatıra olarak saklayacağız, eğer bir koleksiyoncu gelirse vermeyi düşünürüz. Bir fiyat düşünmüyorum ama internetten haberlerden gördüğüme göre 75 bin lira vermişler, adamlar vermemiş. Almak isteyen gelirse dükkana sermaye yaparız" dedi.

Hatalı basım 50 lirayı koleksiyonculara satmak isteyen esnaf, teklifleri bekliyor

Hatalı basım 50 lirayı koleksiyonculara satmak isteyen esnaf, teklifleri bekliyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Atatürk Caddesi Cep Telefonu Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

Tr:

Para basmayı bile beceremiyo merkez bank kapatılsın avm yapılsın

75
14
yanıtYanıtla
Allah akıl fikir versin:

Allah akıl fikir versin sana

yanıt0
yanıt0
Yeni dünya:

Kardeş mükemmelsin

yanıt0
yanıt0
aga:

elli lira yine elli lira da madem ufak hatali bilmem dunyanin parasi ediyor ise banka o zaman hatali yapsin hic olmazsa devlet zengin olur

73
2
yanıtYanıtla
Lokman demir:

Abicim kolleksiyonculuk nadirliğe bağlı. 50 liranin hatali basimi piyasada çok. Buda nadirligini kaybeder. Yani kısacası anliyacağın 70 lira bile veren olursa ver.

yanıt0
yanıt0
Ömer gs:

5 liraya alırım

42
2
yanıtYanıtla
Çarşı:

Aynen öyle. Bende 5 TL veririm.

yanıt0
yanıt0
Bankonot:

Ne 50 liraymış ya kaç günüdür gündemi meşkul ediyor.

22
0
yanıtYanıtla
PİYASACI...:

O paranın hiçbir değeri yok. Bankamatik bile kabul etmiyor. Aynısından bende de vardı. Sadece piyasa oluşturmak için böyle balon haberler yapmaya çalışıyorlar. Bi müşteriye kakalarsa ne ala yoksa hatıra olarak saklar :)

21
0
yanıtYanıtla
)):

50 TL Yİ 75 BİN TL YE SATAN TEK MİLLET OLABİLİRİZ. ALANLARIN VAY AKLINA

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title