Haberler
BBC

Hakkında Dava Açılan Ünlü Sihirbaz David Copperfield Sırrını Açıklamak Zorunda Kaldı

Dünyaca ünlü sihirbaz David Copperfield, sahnedeki bir gösteri esnasında sakatlanan izleyicisinin kendisine tazminat davası açması üzerine numaralarından birinin sırlarını mahkemeye açıklamak zorunda kaldı.

Dava, 58 yaşındaki İngiliz Gavin Cox'un Las Vegas'taki gösteride "Lucky #13" (Şanslı numara 13) adlı numara sırasında omzunun çıkması üzerine açıldı. Cox kronik ağrı ve beyin hasarı yaşadığı gerekçesiyle tazminat talep etti.

İLK DEFA BİR KAZA YAŞANDI

61 yaşındaki sihirbaz Copperfield ise sahneye çağrılan bir grup seyircinin sahnede kaybolup kısa süre sonra salonun arkasında ortaya çıktığı bu numarayı binlerce kere yaptığını ve bugüne kadar hiçbir hadise yaşanmadığını söyledi. Copperfield'ın avukatları dünyanın en zengin sihirbazının numarasını açıklamasının maddi zarara yol açacağını öne sürse de Las Vegas mahkemesi bu itirazı kabul etmedi.

SIRRINI AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDI

Bunun üzerine Copperfield'ın prodüktörü Chris Kenner mahkemede sahneye çağrılan seyircilerin içinde durduğu kafesin üzerine örtü örtüldükten sonra kafesin arkasının açıldığını ve buradaki insanların gizli bir yoldan salonun en arkasına götürüldüğünü söyledi.

1,6 MİLYONLUK SAĞLIK HARCAMASI YAPMAK ZORUNDA KALDI

2013'te ABD'nin Las Vegas eyaletindeki gösteride sakatlanan Cox, bu gizli ve karanlık yolun temizlenmediğini ve yolda bir engele takılarak düştüğünü, bugüne kadar 400 bin dolardan (yaklaşık 1,6 milyon TL) fazla sağlık harcaması yapmak zorunda kaldığını söylüyor.

Mahkemenin önümüzdeki hafta devam etmesi ve David Copperfield'ın bir kere daha duruşmaya katılması bekleniyor.

BBC

Las Vegas Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

?:

1, 6 milyonluk ne yaptın be ? Yeni kol bacak mı taktırdın mübarek ?

29
1
yanıtYanıtla
DOBROSKİ:

HULOGGGG YAZIP DURMA :D

6
4
yanıtYanıtla
DOBRA:

Arkadaşlar yaptığım yorumlardan dolayı hepinizden özür diliyorum.Yüsra kardeşim İsmail kardeşim kusura bakmayın nefsime yenildim kibirlendim hor gördüm hakkınızı helal edin .

4
2
yanıtYanıtla
123:

bu da sır mı yıllar önce bu numarayı Türkiye de yaptığında 13 kişi içinde atilla taş da vardı ve o da söylemişti.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kesin ip var

0
0
yanıtYanıtla
qwx:

hadi mahkemede de kaybolsana.

0
0
yanıtYanıtla
S.c:

Bunun neresi sır bunu anlamayanın beyni yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
reis:

günahkar bunlar büyü yapıorlar

0
0
yanıtYanıtla
S Han:

Hee evet büyü yapiyorlar, okudugunu anlayamayanlar bizide alip artik batirin su dünyayyi. Dayanamiyorum.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title