Haberler

Hakemin kararı sonrası F.Bahçe taraftarı sosyal medyadan isyan etti

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcuların Antalyaspor maçında penaltı beklediği pozisyonda hakemin devam kararı sarı lacivertli taraftarları çileden çıkardı. Sosyal medyada, "Hakem sahaya Fenerbahçe'yi doğramak için çıkmış" yorumları yapıldı.

Fenerbahçeli futbolcuların Antalyaspor maçında penaltı beklediği pozisyonda hakem Bahattin Şimşek'in devam kararına sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Maçın 27. dakikasında yaşanan pozisyonda Fenerbahçe'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe açılan topu Samatta kontrol etmek isterken Orgill'in bir müdahalesi olmuştu. Bu pozisyonda Fenerbahçeliler elle oynama nedeniyle penaltı bekledi ancak hakem devam kararı vermişti.

Hakemin kararı sonrası F.Bahçe taraftarı sosyal medyadan isyan etti

"F.BAHÇE'Yİ DOĞRAMAK İÇİN SAHADA"

Hakemin kararını doğru bulmayan bir taraftar, "Hakem sahaya Fenerbahçe'yi doğramak için çıkmış" yorumunda bulunmuş. Bir başka taraftar da Karagümrük maçında Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltıyı hatırlatarak bu pozisyonun penaltı olduğunu savundu.

Hakemin kararı sonrası F.Bahçe taraftarı sosyal medyadan isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bahattin Şimşek Antalyaspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

KASAP HAYDAR:

Kırmızı kart vermiş birde penaltımı istiyorsunuz bence direk gol versin penaltıyla yormasın sizi :)

17
16
yanıtYanıtla
KASAP HAYDAR:

Haha ben artık geleceği görüyorum nasıl bildim fenerin penaltısını, bak haftaya 2 penaltısı var

yanıt0
yanıt1
haydar yardar:

Falcao gibi penaltı kralı mı olalım? gerek yok. 45 orta 32 şut 5 direk diye istatistik var. buna rağmen skor böyle kaldı ve şans dedik. sen hala kırmızı kartta penaltıda msın? aynı pozisyon 2 maç önce sizde de penaltı oldu. neden '' ühühühü penaltı değildi haksız penaltı kullandık'' diye ağlamadın? boşversene sen. çekmek için çanak şart. . . bu skor az bile. 3 büyüklerin eli ayağı titriyo fener havaya girerse ne 6-0 skor ne 8-0 skor rekorda kalır en az 10 luk olucaksınız.

yanıt4
yanıt0
GS GS:

FENER AGLAMA

7
15
yanıtYanıtla
Kenan:

AĞLAYAN BELLİ CİNCON KÜMEYE

yanıt3
yanıt2
GARIBAN:

Ağlamaya devam

13
6
yanıtYanıtla
Kenan:

FENERBAHÇEM GALİBİYET SERİSİNE DEVAM KEKOLARI AĞLAMAYA DEVAM

yanıt3
yanıt0
tarafsız:

ligi hiç oynamayı feneri şampıyon ilan etsinler

8
10
yanıtYanıtla
Tarafsız2:

Bencede. boşuna yormasınlar takımları. sadece 2. ve 3. den sonrası için oynasınlar. fener cidden iyi oynuyor. fakat hakemler açık ara şampiyon olmaması için çalışıyor.

yanıt6
yanıt6
ağlama fenev:

Ağlama

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title