Haberler

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de şov yapıyor! Hazırlık maçına performansıyla damga vurdu

Güncelleme:

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, Crotone ile oynanan hazırlık maçında gösterdiği performansla alkış topladı. Milli futbolcu, Inter'in 6-0 yendiği mücadeleyi 1 gol ve 3 asistle tamamladı.

Geçen sezon Milan forması giyen ve kulübüyle sözleşme uzatmayan Hakan Çalhanoğlu, İtalya'nın son şampiyonu Inter'e transfer olmuştu. Milli futbolcu, Inter formasıyla gösterdiği performansla kendine hayran bıraktı.

PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDU

Sezon öncesi çalışmaları kapsamında Crotone ile hazırlık maçı yapan Inter, karşılaşmadan 6-0 üstünlükle ayrıldı. Çizme ekibinde Hakan Çalhanoğlu, 1 gol ve 3 asistlik performansıyla göz doldurdu. Inter'in diğer gollerini Satriano, Dimarco, Pinamonti, Sensi ve Brozovic attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

yasin açöldüm:

Milli takimda topa ayak bile uzatmiyor ruhsuz oyuncu.hic sevmem bu tipleri karakter olarak milli takimi 0 katkisi var.zatwn milli mac izlemicem artik.milli forma bahane paralar sahane

119
41
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bizim futbolcular hazırlık maçlarında arslan remi maçlarda fare oluyor. Psikolojik yetersizlik her branşta bu eksiğimizi gözler önüne seriyor. Bak olimpiyatlara yabancılar o yılın en iyi performansını olimpiyatlarda sergiliyorlar biz o yılın en kötü performansımızı olimpiyatlarda sergiliyoruz. Bu ülkenin her konuda ne kadar geri kaldığının işaretleri bunlar. İktidar her alana liyakata asla dikkat etmeden tamamen sadakat amaçlı kendi adamlarını getiriyor ve sonuç her alanda böyle her alanda.

yanıt3
yanıt1
Sinan Yılmaz :

Milli takımda şut atamıyor. Çok silik oynuyor. Ben de bunu anlamıyorum

19
2
yanıtYanıtla
Platon :

Hazirlik macini bosver lig baslayinca gorcez. Ibrahimovic yok artik karsisinda altini toplasin.

4
8
yanıtYanıtla
Ekrem Unlu:

Evet cunku yaninda paslasicak adam yoktu, hakan kalitesi tartisilmaz.

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title