Haberler

Yedigün hangi ülkenin? Yedigün boykot listesinde var mı, israil malı mı?

Güncelleme:

Yedigün boykot mu? Yedigün hangi ülkenin, kimin markası? Gibi konular son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Gündeme gelen son gelişmeler, marka hakkındaki detayların araştırılmasına sebep oluyor. Peki, Yedigün hangi ülkenin? Yedigün boykot listesinde var mı, israil malı mı? Yedigün nerede üretiliyor? Yedigün boykot mu?

Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan Yedigün markasının menşei, detaylı şekilde araştırılıyor. Zaman zaman gündeme gelen olaylar sebebiyle markaların üretimi ve marka bilgilerinde dair detaylar büyük önem taşıyor. Bu nedenle bu tarz araştırmalar birçok kişi tarafından gerçekleştiriliyor. Peki, Yedigün hangi ülkenin? Yedigün boykot listesinde var mı, israil malı mı? Yedigün nerede üretiliyor? Yedigün boykot mu? İşte, detaylar…

YEDİGÜN HANGİ ÜLKENİN?

Yedigün PepsiCo tarafından üretilmekte olan bir ürünüdür. PepsiCo, New York merkezli bir Amerikan çok uluslu gıda ve içecek şirketi olarak bilinmektedir. Buna göre Yedigün İsrail malı değildir. Yedigün Amerikan çok uluslu gıda ve içecek şirketi olan PepsiCo tarafından üretilmektedir. Türkiye'de "Yedigün" ismi ile satılan markanın tüm dünyada orijinal adı "Mirinda"dır. "Mirinda" kelimesi Esperantoda "takdire layık" ve "harika" anlamına geliyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Yedigün İsrail Gündem Dünya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title