Haberler

Fiorentina - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fiorentina - Inter maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Fiorentina - Inter maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Fiorentina - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fiorentina - Inter maçı ne zaman?

28 Ocak Pazar günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Fiorentina - Inter maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Fiorentina - Inter CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Fiorentina - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fiorentina - Inter maçı nereden izlenir?

FİORENTİNA - INTER MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

28 Ocak 2024 tarihinde Fiorentina ile Inter arasındaki İtalya Serie A maçı, Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak. Bu müsabaka, S Sport Plus, CBC Sport ve S Sport 2 kanalları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. S Sport Plus, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. CBC Sport, Azerspace 46E numaralı kanallar ve S Sport 2 ise Türksat uydusu, kablo TV, Tivibu, Turkcell TV+ ve Vodafone TV üzerinden şifreli olarak izlenebilecektir. Maç, Fiorentina'nın ev sahipliğinde Artemio Franchi Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Televizyon Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title