Haberler

Deniz Akbulut gözleri açıldı mı? Deniz Akbulut neden kör oldu?

Güncelleme:

Yeşilçam'ın güzelliği ile büyüleyen oyuncuları arasında yer alan Deniz Akbulut, çok genç yaşlardayken görme yetisini kaybetti. Deniz Akbulut gözleri açıldı mı? Deniz Akbulut neden kör oldu? Deniz Akbulut kimdir?

Deniz Akbulut gözleri açıldı mı? Deniz Akbulut neden kör oldu? Deniz Akbulut, ekran karşısındaki birçok kişinin araştırdığı isimler arasında yer almaya devam ediyor. Yeşilçam'da bir dönemin ünlü oyuncuları arasında yer alan Deniz Akbulut, çok genç yaşlardayken görme yetisini kaybetti. Peki, Deniz Akbulut kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

DENİZ AKBULUT NEDEN KÖR OLDU?

1991 yılında henüz 31 yaşındayken bir film setinde aniden görme yetisini kaybetti. Sebebinin ne olduğu bilinmeyen rahatsızlık için kimileri tansiyon dedi, kimileri ise kullandığı bir ilacın buna yol açtığını söyledi. Bir süre kariyerine de ara vermek zorunda kaldı Akbulut.

DENİZ AKBULUT KİMDİR?

1965 yılında zengin bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Deniz Akbulut, bir süre Londra'da genç kızlara görgü eğitimi veren bir okula devam etti. Daha sonra Türkiye'ye dönerek Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1976 yılında Yirmidört Saat adlı filmle sinemaya adım attı.

1965 yılında zengin bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Deniz Akbulut, bir süre Londra'da genç kızlara görgü eğitimi veren bir okula devam etti.

Daha sonra Türkiye'ye dönerek Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1976 yılında Yirmidört Saat adlı filmle sinemaya adım attı. "Kaderi Zorlama" filminin de aralarında bulunduğu 50'ye yakın filmde oynadı.

Deniz Akbulut gözleri açıldı mı? Deniz Akbulut neden kör oldu?

"Kendisine gelecekte sağlık mutluluklar diliyorum, gözlerinin görmemesi benim suçum değil, metil alkolden gözleri tahrip oldu" dedi.

Bir süre kariyerine de ara vermek zorunda kaldı. Gözlerinin açılması için ameliyat olması gerekiyordu ama yeterli maddi imkanları olmadığı için ameliyat olamadı. Akbulut, Çöpten Kalpler, Deniz Sınır gibi yapımlarda rol aldı.

Deniz Akbulut geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses ile ilgili "'Ben senden çok hoşlanıyorum' dedi ve beni yatağa doğru itti. Şaşırdım, heyecanlandım, panik oldum." 'Senden çok hoşlanıyorum' dedi. Ben titremeye başladım, genç bir kadınım. Kendimi bırakabilirdim kollarına…" demişti.

1980'li yıllarda Yeşilçam'a damgasını vuran Deniz Akbulut görme yetisini neden kaybettiğini yıllar sonra açıkladı. Uçankuş TV'ye katılan Deniz Akbulut, 25 sene önce yaşadıklarını "Hayatın İçinden" programında anlattı.

Eşinden şiddet gördüğü ve gözlerini kaybettiği günü anlatan Akbulut, eski eşinin yayına katılması üzerine şaşkınlık yaşadı ve konuşmak istemediğini söyledi.

1991 yılında bir gün film setindeyken aniden görme yetisini yitirdi. Kimi tansiyon dedi sebebi için kimi kullandığı bir ilacın buna yol açtığını söyledi. Deniz Akbulut, üstelik sadece 31 yaşındayken gözlerini kaybedip sonsuz bir "beyazlığa" gömüldü.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Deniz Akbulut Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title