Haberler

CANLI ALTIN FİYATLARI | 16 Nisan Çeyrek altın, gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Güncelleme:

16 Nisan tarihinde altın fiyatları merak ediliyor. Çeyrek altın, ata altın, büyük altın ve tam altın ne kadar oldu sorularına yanıtlar aranıyor. Altın fiyatlarının ne kadar olduğu, özellikle yatırımcılar tarafından sıkça sorgulanıyor. Bugünkü altın fiyatları hakkında detaylar haberimizde...

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu ve cumhuriyet altını ne kadar soruları sıklıkla gündeme geliyor. Çeyrek altın, ata altın, büyük altın ve tam altın ne kadar 16 Nisan? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? merak ediliyor. Çeyrek altın, ata altın, büyük altın ve tam altın ne kadar 16 Nisan? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizdedir…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 2.479,3 den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 4.073,7 den satılıyor.

PARA PİYASALARININ GÜNDEMİ

Cuma günü İran'ın İsrail'e saldırı hazırlığında olduğuna dair haber akışı, emtia piyasalarında oynaklığı artırırken altının ons fiyatı şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,5 üzerinde 2 bin 356 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, hafta sonu Orta Doğu'da artan gerilimin etkileriyle varlık fiyatlarında oynaklığın arttığını ifade ederek söz konusu gelişmelerin ve yoğun veri gündeminin yatırımcıların odağına yerleştiğini söyledi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Tam Altın Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title