Haberler

Yusuf Yazıcı'ya büyük şok! Sahadayken evi soyuldu

Güncelleme:

Dün akşam Koferans Lgi'nde oynanan Lille-Klaksvik maçı esnasında Yusuf Yazıcı'nın evine hırsız girdi. Milli futbolcunun evinden lüks saatler, kıyafetler ve deri eşyalar çalındı. Daha önce 2020 yılının başlarında dizinden ameliyat olmak için İtalya'ya giden milli futbolcunun evine hırsızlar girmiş ve arabası ile değerli eşyalarını çalmıştı.

Fransa ekibi Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine, dün akşam Avrupa Konferans Ligi maçı sırasında hırsızlar girdi.

POLİSİ ARADI

L'Equipe'in haberine göre maç sırasında Yusuf Yazıcı'nın evine hırsızlar girdi. Milli futbolcunun evinden lüks saatler, kıyafetler ve deri eşyalar çalındı. Maçın ardından evine dönüp durumu fark eden Yusuf, hemen polisi aradı.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Yusuf Yazıcı'nın evine ikinci kez hırsız girdi. 2020 yılında dizinden ameliyat olmak için İtalya'ya giden milli futbolcunun evine hırsızlar girmiş, arabası ile değerli eşyalarını çalmıştı.

Yusuf Yazıcı'ya büyük şok! Sahadayken evi soyuldu

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Yusuf Yazıcı Ameliyat İtalya Lille Hukuk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title