Haberler

Bayern Münih - Stuttgart maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Stuttgart maçı ne zaman?

Güncelleme:

Bayern Münih - Stuttgart maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Bayern Münih - Stuttgart maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Stuttgart maçı ne zaman?

17 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Bayern Münih - Stuttgart maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Bayern Münih - Stuttgart maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Bayern Münih - Stuttgart CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Bayern Münih- Stuttgart maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih- Stuttgart maçı ne zaman?

BAYERN MÜNİH - STUTTGART VİLLA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bayern Münih ile Stuttgart arasındaki Almanya Bundesliga maçı, 17 Aralık Pazar günü oynanacak. Saat 21:30'da başlayacak olan bu karşılaşma, Münih'teki Allianz Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maçı canlı olarak izlemek isteyenler için çeşitli kanal seçenekleri bulunmaktadır. Bein Sports 4 kanalı, Digiturk platformunda 80. kanal, Kablo TV'de 235. kanal üzerinden izlenebilmektedir. Ayrıca Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak Bein Sports 4'ü takip edebilirsiniz. Tivibu Spor 1 ise Tivibu platformunda 78. kanal üzerinden Türksat uydusu ve internet üzerinden izlenebilmektedir. beIN Sports Tod TV kanalı da Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bayern Münih Stuttgart Münih Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title