Haberler

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kongrede, başkanlık seçiminde aday olacak mı?

Güncelleme:

Süper Kupa finalinin iptaliyle ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan Ali Koç, Fenerbahçe'nin sportif başarısı hakkında da konuştu. Ali Koç aday olacak mı? Sorusunu da böylece yanıtladı. Peki, Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kongrede, başkanlık seçiminde aday olacak mı?

Ali Koç aday olacak mı? Sorusu, yaklaşan kongre ve başkanlık seçimi nedeniyle birçok sporsever tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir canlı yayında Haziran 2024'te yapılacak seçimde Fenerbahçe başkanlığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kongrede, başkanlık seçiminde aday olacak mı?

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?

Takımın sportif başarısı hakkında konuşan Koç, "Fenerbahçe'nin 10 yıldır şampiyon olamamasının tesadüf olduğunu mu sanıyorsunuz? İddia ediyorum, Ali Koç bu kulübün başkanıyken Fenerbahçe şampiyon olamaz. Aday olmayı planlamıyorum. Arzum 2. dönemin sonunda başkanlığa devam etmemek" dedi. Öte yandan adaylığı için de konuşan Koç, "Aday olmayı planlamıyorum. Allah'ın izniyle o gün geldiğinde. Arzumun şu an 2. dönemin sonunda başkanlığa devam etmemek. Ama asla ve asla dememeyi öğrendim. Bizim otobüsümüz kurşunlanmış. Hala faili meçhul. 3 Temmuz'da maddi manevi öyle hırpalandık, hasar gördük ki, yıllar sonra ne olduğu çıktı ortaya ve kimse bizimle helalleşmiyor. Fenerbahçe camiası Aziz başkanın liderliğinde bu terör örgütüne ilk dik duran ve duvar olan kulübüz biz, camiayız. 10 senedir şampiyon olamıyoruz biz" şeklinde konuştu. Buna göre Haziran 2024'te yapılacak seçimde Ali Koç aday olmayacağını ifade etti.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Futbol Gündem Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Diyar Kaplan:

Başka neler görecez bu harika sitede

0
0
yanıtYanıtla
Diyar Kaplan:

Şaka gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title